Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a reinventat încă un fotbalist, după ce l-a făcut golgheter pe Iancu. Un alt jucător de la Viitorul l-a impresionat: "E surpriză. Cel mai fericit sunt pentru el"

Gică Hagi a reinventat încă un fotbalist, după ce l-a făcut golgheter pe Iancu. Un alt jucător de la Viitorul l-a impresionat: "E surpriză. Cel mai fericit sunt pentru el"

Superliga

Comentarii

Gică Hagi e un antrenor fericit. Viitorul a învins-o pe Hermannstadt, scor 4-1, şi conduce play-out-ul. Mulţumit de rezultat, "Regele" se mândreşte şi că a reuşit să-l reinventeze pe Vlad Achim, care a reuşit o dublă, luni seara.

VIDEO | Viitorul - Hermannstadt 4-1

Vlad Achim şi Gabi Iancu au rezolvat meciul cu sibienii, datorită dublelor reuşite, dar Gică Hagi a ţinut să-l laude pe primul. Despre mijlocaşul central, Gică Hagi a susţinut că a fost nemulţumit de el în trecut, dar că acum e surpriza din echipa Viitorului, după ce i-a găsit rolul în teren. 

"Cred eu că a fost o perioadă din minutul 20 până în 45 când adversarul a jucat bine. Dar după pauză noi am jucat bine, am marcat şi goluri multe. Sunt fericit pentru jucători şi nu e uşor cu această presiune. Cel mai fericit sunt pentru Achim, pentru că i-am găsit poziţia. Despre Iancu ştiam deja, dar Vlad Achim face lucrurile bune, i-am găsit poziţia. E surpriză. Eram nemulţumit înainte, acum sunt foarte mulţumit de el. Noi mergem pe drumul nostru. 

Când ajungi să faci echipe de start la alte cluburi, e jalnic. Nu are legătură cu fotbalul, cu ce e profesionist. Am fost la un nivel mare şi trebuie să mă concentrez pe lucrurile astea. Restul... Eu ştiu că în România se vorbeşte foarte mult, pe teren se face puţin", a declarat Gică Hagi.  

În schimb, în momentul în care a fost întrebat despre ce a vorbit cu omologul său de la Hermannstadt, Ruben Albes, Hagi şi-a amintit de nivelul la care ar fi putut antrena: "Probabil că eu am venit prea jos, am antrenat 10 ani la acest nivel. Cred că mă pricep. Ne-am salutat, i-am urat să se simtă bine, pentru că străinii se simt bine în România, apoi e competiţie", a mai spus antrenorul.  

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Hermannstadt, în epilogul etapei a cincea a play-out-ului Ligii I. Acesta a fost primul meci la cârma sibienilor pentru antrenorul spaniol Ruben Albes. Pentru FC Viitorul au marcat Achim '4, '90+3, Iancu '71, '79, iar pentru FC Hermannstadt a punctat Bălan '88.

 

Afla mai multe despre: gica hagiviitorulvlad achim 

viewscnt
Articole similare