Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi crede că Dinamo se poate salva: "Cu siguranţă vor veni şi victoriile". Ce le lipseşte "câinilor": "Au nevoie şi de asta şi cred că va fi altceva"

Gică Hagi crede că Dinamo se poate salva: "Cu siguranţă vor veni şi victoriile". Ce le lipseşte "câinilor": "Au nevoie şi de asta şi cred că va fi altceva"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi crede că Dinamo se poate salva de la retrogradare, deşi "câinii" au ajuns la cinci înfrângeri din tot atâtea posibile în play-out-ul Ligii 1, după eşecul suferit joi pe terenul Viitorului, cu scorul de 1-0.

"Mă bucur, mai ales că am avut un meci foarte greu, aţi văzut câtă presiune există, meci dificil din toate punctele de vedere, echilibrat, mă bucur că nu am luat gol. Partea noastră negativă a fost că am luat multe goluri. Un meci foarte echilibrat, putea să fie egal, Dinamo a avut bară. În prima repriză am jucat mult mai bine, în repriza a doua jucăm mai slab. Sperăm ca în viitor să remediem acest lucru în viitor, pentru că în prima repriză jucăm foarte bine.

Eu din primul moment am ştiut că obiectivul numărul unu este să nu cad. Am avut şansă la Clinceni, am avut meciuri în care am câştigat la limită. Mă bucur că dăm goluri din faze fixe. Ritmul şi intensitatea jocului nu pot fi ca înainte. Dar sper ca în continuare să fie bine.

Dinamo, dacă joacă aşa, cu siguranţă vor veni şi victoriile. Au nevoie şi de noroc şi cred că va fi altceva", a declarat Gheorghe Hagi, la finalul meciului.

FC Viitorul a învins Dinamo, scor 1-0, în Liga 1

Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Ghiţă ’17

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare