Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi este mulţumit de sezonul pe care l-a avut Ianis: „Sunt mândru de el. A impresionat la doar 22 de ani”

Gică Hagi este mulţumit de sezonul pe care l-a avut Ianis: „Sunt mândru de el. A impresionat la doar 22 de ani”
Comentarii

După un sezon foarte bun la Rangers, unde a făcut performanţă atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, Ianis Hagi are pe masă mai multe oferte şi se va decide asupra viitorului său cât de curând.

Gică Hagi a oferit un interviu în presa din Scoţia, unde a analizat sezonul excelent a fiului său.
Hagi este mulţumit de prestaţia fiului său şi a mărturisit că s-a adaptat foarte repede în Marea Britanie.

„Sunt mândru, Ianis a avut un sezon excelent. Este unul dintre cei mai importanţi şi decisivi jucători de la Rangers. Normal că sunt mândru că a impresionat la doar 22 de ani şi şi-a câştigat respectul. Ianis s-a adaptat foarte repede în Marea Britanie, a demonstrat asta pe teren, dar trebuie să se dezvolte în continuare pentru a atinge cel mai înalt nivel", a dezvăluit Gheorghe Hagi pentru The Scottish Sun.

  • 45 de meciuri a jucat Hagi în tricoul lui Rangers în actualul sezon
  • 8 goluri a înscris mijlocaşului şi a oferit 15 assist-uri


E bătaie mare pentru transferul lui Ianis Hagi. Lazio, Sevilla, PSV Eindhoven şi Bochum, nou promovată în Bundesliga, urmăresc atent situaţia mijlocaşului român.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Ianis Hagi i-a scos din sărite pe scoţieni: „În fiecare săptămână vorbeşte despre un alt club. A depăşit limita” Episodul de la care a pornit totul

Scoţienii s-au arătat deranjaţi de faptul că Ianis şi-a exprimat în diferite rânduri dorinţa de a evolua la anumite cluburi importante din Europa.

Fostul atacant al celor de la Celtic şi West Ham, Frank McAvennie, consideră că nu este normal ca Ianis Hagi să vorbească despre alte cluburi, din moment ce acesta se află sub contract cu Rangers.  

„Steven Gerrard trebuie să vorbească cu Ianis. Uneori, presa îl poate prinde pe băiat cu garda jos şi poate spune ceea ce nu înseamnă de fapt. Dar se pare că în fiecare săptămână băiatul vorbeşte despre un alt club. Poate că Gerrard a vorbit cu el până acum. A depăşit limita.

„Dacă vrea să plece, sunt sigur că Gerrard îl va lăsa să o facă”

Nu joacă atât de mult pe cât şi-ar dori tatăl său, este sigur. Tatăl său vorbeşte mereu cât de bun este Ianis. În orice caz, tatăl său face toate aceste lucruri pentru el. Nu cred că Ianis trebuie să instige la plecare. Dacă vrea să plece, sunt sigur că Gerrard îl va lăsa să o facă. Mai ales dacă va continua să vorbească. Nu poţi avea un jucător care întotdeauna este în dezacord public cu clubul”, a declarat Frank McAvennie, pentru Football Insider.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgica hagi 

viewscnt
Articole similare