Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, furios din cauza arbitrajului, după egalul cu UTA Arad: "Ei oricum au şedinţe înainte"

Gică Hagi, furios din cauza arbitrajului, după egalul cu UTA Arad: "Ei oricum au şedinţe înainte"

Superliga

Comentarii

Farul a remizat cu UTA Arad scor 0-0, la Sibiu, într-un meci al etapei cu numărul 20 din Superliga României, disputat sâmbătă.

Gică Hagi a oferit prima reacţie, la finalul meciului cu UTA Arad. Hagi a reclamat arbitrajul şi a vorbit în special despre două faze care l-au deranjat.

Penalty-ul neacordat de pe finalul primei reprize şi cartonaşul galben primit de Ionuţ Larie în actul secund. Căpitanul Farului va rata astfel meciul din etapă viitoare, cu Rapid, partidă care va avea loc la Ovidiu.

Farul se află pe locul şase după remiza cu echipa antrenată de Mircea Rednic.

Gică Hagi: "Nu am fost proaspeţi"

"Ca să câştigi un meci, trebuie să marchezi. Trebuie să schimbi vitezele, să le ai pe toate patru. Dacă le ai pe primele două, e greu. Astăzi, nu am fost proaspeţi.  Am avut puţine oportunităţi. A fost penalty clar în prima repriză. A fost atingere 100%.

Nu am fost noi, dar am încercat să câştigăm pe un teren neutru. Ştiam că întâlnim o echipă puternică. Nu înţeleg de ce nu am fost proaspeţi. Poate din cauza drumului, am făcut două zile, am dormit pe unde am putut.  Ar trebui să găsesc un răspuns în zilele următoare.

(n.r. faza cu Larie şi Cooper) Dacă ăla e de cartonaş galben... Probabil arbitrii ştiu care sunt jucătorii care au cartonaşe, ei oricum fac şedinţe înainte. 

Dacă ăla e cartonaş, la mijlocul terenului, asta e. Trebuie să găsim opţiuni şi să câştigăm cu Rapid acasă. Ne luptăm să intrăm în play-off, dar vom vedea dacă avem forţă să fim acolo", a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagifarul constantauta aradsuperligaarbitraj 

viewscnt
Articole similare