Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îl taxează pe Rădoi pentru înfrângerea cu Germania. Unde crede "Regele" că a greşit selecţionerul şi cum comentează penalty-ul făcut de Ianis

Gică Hagi îl taxează pe Rădoi pentru înfrângerea cu Germania. Unde crede "Regele" că a greşit selecţionerul şi cum comentează penalty-ul făcut de Ianis
Comentarii

Gheorghe Hagi pune înfrângerea suferită de naţionala de tineret a României în faţa Germaniei pe seama faptului că elevii lui Mirel Rădoi nu au făcut pasul în spate, la scorul de 2-1.

"Regele" pune în plan secund penalty-ul făcut de Ianis în startul reprizei a doua a meciului cu Germania, punctând că selecţionerul Mirel Rădoi a greşit strategia.

"Ne-am asumat nişte riscuri care nu ne trebuiau. Pe poziţionare, pe minge statică, trebuia să ne poziţionăm mult mai bine. Echipa trebuia să se poziţioneze mult mai bine. După aceea vine o greşeală (n.r. - penalty-ul făcut de Ianis), dar trebuia ca poziţia să fie mult mai bună a tuturor. Conduceam 2-1 şi cred eu că poziţia echipei putea fi mai joasă puţin, să stea mai bine poziţional. După aceea mergi în atac. Noi ne-am dus în atac şi am uitat de apărare şi am lăsat golul acela, 20 de metri.

Primul meci a mers, al doilea meci a mers, al treilea meci te analizează adversarul, trebuie să aduci ceva nou. Probabil că trebuia să schimbe ceva", a declarat Gică Hagi, într-o conferinţă de presă, după Supercupa României.

România a fost învinsă, pe 27 iunie, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare