Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îşi aniversează fără familie ziua de naştere. Unde se află soţia lui: ”Ziua mea este în plan secund, obiectivul nostru este meciul”

Gică Hagi îşi aniversează fără familie ziua de naştere. Unde se află soţia lui: ”Ziua mea este în plan secund, obiectivul nostru este meciul”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi are meci chiar în ziua în care va împlini 57 de ani. ”Regele” spune că nu este deranjat, mai ales că, în acest an, nu poate să aibă familia aproape.

Pe 5 februarie, fotbalul românesc sărbătoreşte naşterea celui mai important fotbalist din istoria ţării noastre. În acest an, aniversarea îl prinde pe Hagi pe terenul de fotbal.

Farul - Chindia a fost programat chiar de ziua ”Regelui”, de la ora 16:00. Gică Hagi spune că nu este deranjat, mai ales că mintea îi stă doar la fotbal.

Gică Hagi nu poate avea familia aproape de ziua lui

În acest an, Gică Hagi nu are prea mult timp la dispoziţie să-şi aniverseze ziua de naştere. Aflaţi în luptă pentru un loc în play-off, cei de la Farul îşi doresc neapărat o victorie în meciul cu Chindia Târgovişte.

Antenorul şi patronul Farului spune că ziua sa de naştere plică astfel în plan secund. Gică Hagi susţine că oricum nu are familia aproape în acest an.

Soţia lui este plecată la Ianis, care a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi după ce s-a accidentat în meciul cu Stirling Albion, din Cupa Scoţiei.

Kira, fiica lui Gică Hagi, este şi ea ocupată. Pe lângă drumul pe care încearcă să şi-l construiască în actorie, Kira Hagi lucrează şi pentru o televiziune din Bucureşti.

”(n.r. că are meci de ziua lui) Nu are importanţă. Eu mă gândesc că echipa, noi, să ne câştigăm meciul, nu contează ziua mea de naştere, nu are nicio legătură.

E în plan secundar, obiectivul nostru e meciul, să ne concentam la meci, să câştigăm meciul şi după aceea în familie. (Este victoria un cadou pentru dumneavoastră? Soţia e plecată la Ianis, eu sunt aici, fata e în Bucuresti, aşa că da.

Vreau să jucăm fotbal foarte bun şi victorii, mentalitate de învingători, asta încercăm să implementăm la club, să redevenim noi, cei care am fost înainte, cu un spirit de învingători, ca fiecare meci să îl trateze, să îl joace şi să îl domine, să dea ritm şi intensitatea jocului, să le dăm noi”, a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare