Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, dat de gol! Ce contract acceptă şi de la cine după ce n-a ajuns la naţională. Ar fi vrut să se retragă de pe banca României | EXCLUSIV

Boloni, dat de gol! Ce contract acceptă şi de la cine după ce n-a ajuns la naţională. Ar fi vrut să se retragă de pe banca României | EXCLUSIV
Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi antrenori români din ultimele decenii, Laszlo Boloni (68 de ani), nu s-a înţeles cu Federaţia Română de Fotbal, pentru postul de selecţioner, dar poate reveni pe banca tehnică a unui club.

Ce urmează pentru Laszlo Boloni după ce a ratat naţionala României

Favorit la un moment dat să devină selecţionerul României, Boloni a revenit în România, din Franţa, pentru negocierile finale. La câteva săptămâni distanţă, Edi Iordănescu a fost instalat selecţioner, iar ex-selecţionerul României a susţinut o conferinţă de presă în care a oferit detalii de la discuţiile cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. 

Momentul a fost urmărit şi de Helmuth Duckadam, care anticipează următoarea mişcare a lui Laszlo Boloni. Antrenorul ar fi dorit să se retragă din carieră de pe banca primei reprezentative, dar antrenorul se va reorienta spre o echipă de club. 

"Eu cred că o echipă de club (n.r. - va prelua). El şi-a dorit destul de mult să-şi termine cariera de antrenor la echipa naţională a României, sigur, în anumite condiţii, pentru că ştim că este un antrenor cu rezultate.

După Mircea Lucescu sau cu Mircea Lucescu împreună, cele mai bune rezultate în fotbalul mare... Dar acum probabil că se va orienta către o echipă de club. Are şi el 68 de ani, va mai prinde un contract, două se va retrage şi el", a anunţat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport. 

Fostul său coleg din echipa Stelei Bucureşti, care uimea Europa în 1986, crede că Boloni a procedat corect atunci când a vorbit public despre negocierile eşuate cu FRF

"Unii l-au criticat, alţii l-au lăudat pentru acea conferinţă. Eu zic că a făcut foarte bine că a ieşit în acea conferinţă de presă, pentru că noi toţi, din jur, speculam ce se întâmpla cu aceste negocieri, între federaţie şi Loţi . Aşa am aflat şi noi câteva dintre adevărurile care erau acolo în discuţie.

Nu a supărat pe cineva, nu a jignit pe nimeni. El şi-a spus părarea. E un episod trecut, îl trecem la diverse acum şi ne concentrăm pe ce va face Edi Iordănescu", a mai spus fostul câştigătorul Cupei Campionilor Europeni, pentru Telekom Sport. 

Singura naţională antrenată de Boloni în carieră a fost cea tricoloră, între 2000-2001. În rest, principalul a trecut pe la nume importante din Europa, precum: Sporting Lisabona, Monaco, Standard Liege, PAOK sau Panathinaikos, printre altele. 

Condiţia de neacceptat pusă de FRF lui Boloni. MM: " E clar că nu l-au vrut"

 

 

 

Afla mai multe despre: laszlo bolonihelmuth duckadamechipa nationalaselectioner romaniaedi iordanescu selectioner romania 

viewscnt
Articole similare