Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, mesaj pentru Ianis: "Nu e suficient talentul" Pe cine a ales între Cristiano Ronaldo şi Leo Messi

Gică Hagi, mesaj pentru Ianis: "Nu e suficient talentul" Pe cine a ales între Cristiano Ronaldo şi Leo Messi

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi a vorbit despre traictoria fotbalistică a fiului său, Ianis Hagi şi a oferit câteva sfaturi atât tinerei generaţii de fotbalişti, cât şi fiului său.

Despre Ianis Hagi, Gică a mărturisit că fotbalistul lui Rangers are nevoie şi de critici, nu doar de laude. Explicaţia e destul de simplă în opinia Regelui: "Nu e îndeajuns talentul,  trebuie să aibă ambiţia ca în fiecare să devină mai bun în fiecare zi. Şi al doilea sfat pentru el e că tot ce se scrie, tot ce se zice îl va face pe el mai bun. Nu poate să zică toată lumea numai de bine. Trebuie să vină şi criticile, trebuie să fie şi partea care te trezeşte, te echilibrează. Iar Ianis duce, duce la presiune. El e conştient că duce un nume mare în spate. Dar el trebuie să iubească fotbalul, să joace de plăcere. E un jucător căruia îi place să se antreneze, iar asta e fundamental", a declarat Gică Hagi pentru "Echipa de 10", emisiune gândită şi realizată de Cosmin Hodor.

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile are un sfat şi pentru jucătorii din noua generaţie:"Sfatul meu pentru toţi este că trebuie să se dedice unui lucru. Când faci asta, ajungi la instinct, la lucruri incredibile, tehnice, pe care nici măcar nu le gândeai. Antrenamentul te face mai bun, meciul este un test. Iar acolo, jucătorii mari au personalitate şi se distrează. Un sportiv mare se adaptează, asta e cea mai mare calitate a lui."

Rugat să aleagă între Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, fotbaliştii care au marcat ultimul deceniu în fotbalul mare, Gică Hagi a declarat: "Aş juca sincer cu amândoi în echipă. Sunt fantastici amândoi! Unul are calităti mentale incredibile, altul are calităţi fizice de excepţie"

 

Afla mai multe despre: gică hagiianis hagileo messicristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare