Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, o nouă investiţie masivă pentru tineri. A cumpărat deja un teren de 5 hectare. Pentru ce a cerut autorizaţie de construcţie

Gică Hagi, o nouă investiţie masivă pentru tineri. A cumpărat deja un teren de 5 hectare. Pentru ce a cerut autorizaţie de construcţiegalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi continuă să investească masiv în tineri, deşi academia care îi poartă numele a ajuns una dintre cele mai mari din această parte a Europei.

Recent, Gică Hagi a cumpărat încă un teren, care are o suprafaţă de 5 hectare şi aici urmează o nouă investiţie. Patronul şi antrenorul Farului continuă astfel să-şi dezvolte academia de fotbal şi acum încearcă să atingă un nou nivel.

Gică Hagi face o nouă investiţie masivă în tineri. Îşi dublează capacitatea academiei

Gică Hagi a rămas în istorie drept cel mai bun fotbalist pe care l-a avut România. Însă dragostea lui Hagi pentru fotbal nu s-a oprit odată cu cariera de fotbalist. În încercarea de a revitaliza fotbalul românesc, Hagi a deschis pe propria cheltuială prima academie de acest gen din România.

Gică Hagi a investit o bună parte din averea sa în construirea unei academii pe modelul Ajax - una dintre cele mai importante şcoli de fotbal din istoria fotbalului şi a devenit un reper în Europa de Est.

În prezent, conform descrierii de pe site-ul oficial, Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi” se întinde în prezent pe o suprafaţă de 7 hectare şi cuprinde 8 terenuri de joc, un stadion pentru echipa de seniori, plus spaţii de birouri, de refacere, cazare etc.

Însă Gică Hagi nu vrea să se oprească aici. Ajuns la 56 de ani, ”Regele” este gata de o nouă investiţie masivă în academia pe care o deţine.

George Scupra, primarul din Ovidiu, dezvăluie că Hagi a cumpărat încă 5 hectare de teren, care se află chiar lângă academie. Pentru această suprafaţă, Gică Hagi a cerut autorizaţie de construcţie pentru încă 7 terenuri. Ceea ce înseamnă că academia lui Gică Hagi aproape că îşi va dubla activitatea în următorii ani.

”Academia Gheorghe Hagi îşi continuă activitatea aici şi nu numai că îşi continuă activitatea aici, dar se şi extinde. Sunt semnate deja autorizaţiile, sunt lucrări în curs, Hagi mai construieşte în oraşul Ovidiu încă şapte terenuri de fotbal.

Pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă de timp, să vedem, joacă în Divizia 1 la Ovidiu, până când se va termina sau când se va face un stadion serios la Constanţa. Dar, până atunci, chiar şi în cupele europene, dacă va fi cazul, va juca la Ovidiu.

Iar la final, dacă acest lucru frumos se va întâmpla pentru judeţ, şi o să ajungem să avem stadion şi la Constanţa, să ştiţi că Academia îşi va continua activitatea în oraşul nostru [...] Gheorghe Hagi a cumpărat acum un an de zile, din privat, aproximativ 5 hectare şi se extinde pe această suprafaţă”, a spus George Scupra, într-un interviu pentru focuspress.ro.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare