Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi s-a supărat după ce Sepsi i-a furat un jucător! ”Mi-a dat cuvântul mie, iar Sepsi l-a sunat şi a plecat!”

Gică Hagi s-a supărat după ce Sepsi i-a furat un jucător! ”Mi-a dat cuvântul mie, iar Sepsi l-a sunat şi a plecat!”

Superliga

Comentarii

Gică Hagi, antrenorul de la Farul Constanţa, a dezvăluit că Sepsi a intervenit în cazul unui fotbalist care îşi dăduse acordul să vină la echipa antrenată de el.

Mihai Bălaşa, jucătorul care a fost crescut de Gică Hagi, a decis să plece în perioadă de transferuri din acestă iarnă de la Universitatea Craiova la Sepsi. Fotbalistul nu l-a convins pe Reghecampf după venirea de la FCSB, astfel că a decis să părăsească echipa din Bănie. 

După partida dintre Farul Constanţa şi FC U Craiova, scor 3-2, Gică Hagi a făcut mai multe dezvăluiri. El susţine că ajunsese la un acord cu Bălaşa, care voia să se întoarcă la echipa constănţeană, dar Sepsi a intervenit şi i-a furat jucătorul în ultimul moment. 

Hagi a trimis săgeţi către Sepsi şi a dezvăluit că echipa antrenată de Bergodi i-a oferit lui Bălaşa cu un euro mai mult. De asemenea, ”Regele” susţine că o să fie mult mai precaut de acum înainte în privinţa transferurilor. 

”Mi-a dat cuvantul mie, iar Sepsi l-a sunat şi a plecat!”

”Aşa a fost şi cu Bălaşa, l-am dorit să vină, dar din păcate, în ultima secundă, nu ştiu cum a facut Sepsi de l-au luat. Îl certau pe Budescu şi ei au facut la fel, că am înţeles că dau telefoane la jucători, când sunt făcuţi la o echipă, mai dau telefoane alţii să pluseze, asta e, ce să-i fac. Ei îl certau pe Budescu. 

Ăla poate să facă că e ditamai jucătorul şi ăla chiar că poate să facă ce îşi doreşte, aveau ei pretenţii mari. Budescu de ce nu s-a dus la Sepsi? Păi, pentru că e cel mai mare decar din ultimii 10 ani din Romania, are şi el pretenţiile lui, eu nu mi-am permis, nici măcar să-l ating, pentru că e scump şi pretenţios şi nu am cum. Şi eu îl vreau pe Alibec şi eu îl vreau pe Budescu, dar de unde bani? De unde, că e greu? Şi pe Iancu îl vreau înapoi, dar e greu.

Cu Bălaşa îmi pare rau că a fost un copil de-al nostru, dar din păcate, a greşit. Mi-a dat cuvântul mie, iar Sepsi l-a sunat şi a plecat la Sepsi. Probabil i-o fi dat Mitrea telefon cum l-a sunat şi pe Larie, noroc că Larie nu s-a dus.

Fiecare să îşi vadă de treaba lui, dar am fost forţat să zic, pentru că e pe faţă, e copilul de la mine, crescut, făcut, şi-a dat cuvântul, bătusem palma şi cu Craiova. S-au băgat ei şi au plusat, dar ştiţi cât? Un euro. Un euro mai mult, cred. 

Ştiu ce jucători îmi plac, aud şi îi iau alţii, că ştiu ca nu am bani. M-au făcut scouter-ul lor. Nu o să mai fiu scouter-ul lor, o să fiu mai precaut. Suntem cea mai bună echipă din ultimele cinci etape, care a terminat campionatul cu cel mai frumos fotbal, de departe”, a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: liga 1-sepsi-hagi-farul constanţa 

viewscnt
Articole similare