Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ţinteşte locul doi după ce a întors-o pe Universitatea Craiova. Ce a spus despre "dubla" lui Cojocaru: "Fizic nu e la nivelul primei ligi"

Gică Hagi ţinteşte locul doi după ce a întors-o pe Universitatea Craiova. Ce a spus despre "dubla" lui Cojocaru: "Fizic nu e la nivelul primei ligi"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi este ambiţios după victoria echipei sale, Farul, pe terenul celor de la Universitatea Craiova. Marinarii au un obiectiv setat pentru acest play-off, locul doi.

Managerul tehnic al Farului şi totodată patronul clubului, Gheorghe Hagi, este motivat după ce echipa sa a izbutit o revenire importantă pentru parcursul echipei în play-off, de la scorul de 1-0, în favoarea Universităţii Craiova. Ionuţ Cojocaru a fost principalul erou al Farului la partida din Bănie. Tânărul jucător ofensiv, produs al Academiei Gheorghe Hagi, a atras toate privirile cu reuşitele sale în poarta Craiovei.

Jucătorul de bandă care s-a remarcat iniţial la triumful constănţenilor pe terenul Rapidului, cu o pasă de geniu pentru a doua reuşită a lui Louis Munteanu, a fost analizat de propriul său antrenor, care a remarcat şi anumite laturi la care Cojocaru ar trebui să lucreze, pentru a-şi împlini potenţialul.

Gheorghe Hagi a vorbit şi despre următoarea partidă. La Ovidiu vine CFR Cluj, grupare care se bate la locul secund în acest sezon, poziţie care duce spre preliminariile UEFA Conference League.

"Regele" a adus în discuţie şi înfrângerea din etapa a 2-a, împotriva celor de la FCSB, cu scorul de 1-0, meci pe care Farul l-ar fi putut câştiga la o diferenţa semnificativă, dacă "marinarii" ar fi fost mai eficienţi în faţa porţii apărate de Ştefan Târnovanu.

Gică Hagi: "Cojocaru mereu a fost un jucător talentat"

"Am zis înainte, când joci cu astfel de echipe şi eşti în play-off este important să joci fotbal şi să marchezi. În orice perioadă a jocului se poate întâmplă ceva, dar trebuie să menţii un spirit pozitiv. Este un aspect pozitiv că am revenit de la 1-0.

Ne-am apărat cât am putut împotrivă unor adversari buni care ştiu cu mingea. Această victorie ne da încredere şi vom vedea. (n.r. despre Cojocaru) La el e bine că a dat gol, atât, a început, a intrat, probabil că acum fizic nu e la nivelul primei ligi.

Acum o duce 45 de minute, 60 de minute, poate, cu semnul întrebării, venind, jucând, mereu a fost un jucător foarte talentat dar nu a avut continuitate, în ultima perioadă a arătat bine şi vedem.

Faceţi-l perla, nu, eu am făcut 5 schimbări, doar jucători tineri, ăştia suntem noi, identitatea noastră asta e. La un moment dat o pierdusem puţin, lucrăm la acest aspect şi mergem pe linia asta.

Trebuia să câştigam cu 3-1 acel meci, mai rău, sau 4, trebuia să fie 3-0 la pauza. Am pierdut puncte mari la Sepsi, chiar dacă adversarul a avut perioade mai bune, mai puţin bune, aşa este în play-off, mici detalii fac diferenţa, în seara asta am fost mult mai eficienţi faţă de Craiova.

(n.r. despre locul doi) Da, suntem acolo, victoria asta ne aduce încredere, ne aşteaptă un meci dificil acasă cu CFR şi sperăm să îi batem.

Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmplă în vară mi se pare greşit, mi se pare lipsă de profesionalism, vom vedea la momentul oportun, când se termină campionatul ce va fi, ce vom face din vara încolo, ce trebuie să facem până la anul care vine, printre paranteze trebuie să lucrăm şi pentru la anul, trebuie să clădesc ceva frumos pentru viitor.

Mă lăsaţi, a dat niste pase acolo de m-a... Da, e bun, îl cunoşteam foarte bine, e fundaş central toată ziua, dar îl mai bagăm şi în banda.", a declarat Gică Hagi la finalul partidei.

Afla mai multe despre: universitatea craiovagica hagifarul constantafarulionut cojocaru 

viewscnt
Articole similare