Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu crede că FC Viitorul va obţine victoria împotriva celor de la Poli Iaşi. "Avem 30 de minute la dispoziţie pentru a încerca să câştigăm"

Gică Popescu crede că FC Viitorul va obţine victoria împotriva celor de la Poli Iaşi. "Avem 30 de minute la dispoziţie pentru a încerca să câştigăm"

Fotbal intern

Comentarii

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi s-a amânat din cauza unei ceţe foarte dense şi a făcut ca restul partidei să se desfăşoare marţi de la ora 16:00. Ultimele 30 de minute for fi în direct pe Telekom Sport 1 şi live pe telekomsport.ro.

Gică Popescu crede că FC Viitorul va obţine victoria împotriva celor de la Poli Iaşi

Partida din etapa cu numătrul 24 dintre FC Viitorul şi Poli Iaşi s-a amânat din cauza unor condiţii de ceaţă densă. Meciul nu mai putea fi continuat, astfel, cele două echipe se vor întâlni marţi de la ora 16:00 pe acelaşi teren al constănţenilor, pentru a continua să joace ultimele 30 de minute.

La finalul acestui eveniment, Gică Popescu, preşedintele celor de la FC Viitorul, a vorbit despre contextul meteo nefavorabil, dar şi despre echipa patronată de Gheorghe Hagi:

"Cu natura nu te poţi pune. În această perioadă aici la Constanţa lucrurile aşa stau, ceaţa este destul de densă.", a declarat Gică Popescu cu privire la condiţiile meteo de la Constanţa.

"Ne-am pus cele două echipe de acord să jucăm ultimele 30 de minute rămase mâine (n.r. marţi) la ora 16:00.  Este neplăcut pentru jucători, este neplăcut pentru toată lumea, pentru că un meci în desfăşurare cum era cel din această seară era bine să îl duci la bun sfârşit. După o primă repriză nereuşită cred că începusem să jucăm bine în a doua repriză, am avut şi ceva ocazii de poartă. Trebuie să o luăm de la zero, avem 30 de minute la dispoziţie pentru a încerca să câştigăm.", a mai spus preşedintele celor de la Viitorul.

La finalul interviului, Popescu a fost întrebat şi despre o oferta pe care o are Măţan din America, iar fostul mare internaţional a răspuns: "El deocamdată trebuie să rezolve meciul de mâine (n.r. marţi) şi după aceea are timp să se gândească şi la visul american."

FC Viitorul Constanţa este pe locul pe locul 12 în acest moment şi are 26 de puncte după cele 24 de etape jucate în Liga I, asta dacă partida cu Poli Iaşi se va încheia la egalitate.

Alexandru Măţan (21 de ani) este cotat la 850.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: gică popescu viitorul 

viewscnt
Articole similare