Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu îi dă replica lui Giovanni Becali, în urma comentarilor sale despre relaţia dintre Rednic şi Hagi. ”Îşi dă cu părerea, dar nu ştie nimic din ce e la club”

Gică Popescu îi dă replica lui Giovanni Becali, în urma comentarilor sale despre relaţia dintre Rednic şi Hagi. ”Îşi dă cu părerea, dar nu ştie nimic din ce e la club”

Farul Constanța

Comentarii

După ce Giovanni Becali a susţinut că la Viitorul există o ruptură între Gică Hagi şi Mircea Rednic, Gică Popescu a venit cu un răspuns pentru acesta. Fostul internaţional român i-a transmis impresarului că o persoană care nu ştie ce se întâmplă în cadrul unei echipe nu ar trebui să comenteze.

Gică Popescu a venit cu un răspuns pentru Giovanni Becali. După ce impresarul a susţinut că relaţia dintre patronul şi antrenorul lui Viitorul s-a răcit, preşedintele constanţenilor a negat informaţia şi a transmis publicului că Becali nu deţine de fapt nicio informaţia despre situaţia de la Viitorul.

”Nu are de unde să ştie Giovanni Becali ce e la Viitorul. Îşi dă cu părerea, dar nu ştie nimic din ce e la club. Noi ne dorim să intrăm în play-off, chiar dacă este foarte greu. Trebuie să câştigăm toate meciurile până la final, e un obiectiv măreţ. Eram cu Mircea şi cu toţi discutam, noi aici mereu ne propunem lucruri îndrăzneţe. Avem nevoie de 5 victorii. De asta e fotbalul frumos, pentru că e imprevizibil.

Noi nu am făcut niciodată comentarii negative despre Mircea! Eu nu am vorbit imediat după meci cu el, pentru că obişnuiesc să las o zi ca lucrurile să se aşeze, să nu fie la cald. O să îi spun că acele declaraţii pe care le-a dat nu fac bine clubului. Ce vreau să fie clar este că nu separăm partea tehnică de cea administrativă, suntem în aceeaşi oală. Eu sunt căpitan de vas, dacă nu merg lucrurile bine, îmi asum”, a declarat Gică Popescu, pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: liga 1viitorul constanţagică popescugiovanni becaligheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare