Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu şi-a ales favorita la titlu. ”Baciul” dă de pământ cu cei care îl contestă pe Hagi

Gică Popescu şi-a ales favorita la titlu. ”Baciul” dă de pământ cu cei care îl contestă pe Hagi

Superliga

Comentarii

Gică Popescu, managerul Viitorului, o consideră pe Universitatea Craiova, în acest moment, drept principala favorită în lupta pentru titlu. Oltenii se află în fruntea Ligii 1 cu 44 de puncte, fiind urmaţi de CFR Cluj cu 40, dar cu o partidă mai puţin disputată.

În opinia ”Baciului”, echipa lui Cristiano Bergodi nu ar trebui să rateze şansa de a cuceri un titlu istoric, dată fiind situaţia în care se află.

„Craiova este în pole position şi eu cred că este într-o situaţie pe care nu ar trebui să o piardă. Este la patru puncte în faţă, CFR având un meci mai puţin, iar meciul decisiv este pe teren propriu. Deci Craiova are o situaţie extrem de favorabilă”, a declarat Gică Popescu.

Popescu a discutat şi despre ce se întamplă la Politehnica Iaşi, cu care Viitorul Constanţa s-a confruntat luni seară, în Copou. „Eu nu am crezut niciodată că Politehnica poate ajunge într-o situaţie precum cea în care se află acum. Pentru că are un antrenor cu o experienţă extraordinară, un antrenor valoros, aveţi o serie de jucători pe care cred că multe echipe şi i-ar dori în propriul 11. Eu sper totuşi ca până la urmă Iaşiul să reuşească să se salveze pentru că e o echipă de tradiţie, dintr-un oraş superb în care lumea iubeşte fotbalul”, a mai declarat Gică Popescu, la Radio HIT Iaşi.

Fostul mare internaţional îşi pune speranţele ca acest sezon să se încheie pe teren. „Nu ştiu cum se va rezolva această problemă cu Covid-19, nu este treaba noastră. Sper ca situaţia de la Dinamo şi de la CFR să nu perturbe buna desfăşurare a campionatului şi să putem termina acest sezon pe teren. Pe noi ne afectează, pentru că jucăm ultimul meci din campionat chiar cu Dinamo şi nu ştim cât de târziu se va termina acest sezon. Noi sperăm totuşi să avem o perioadă de vacanţă, astfel încât să reîncepem sezonul următor proaspeţi. Se pare, din câte am înţeles, că vom juca în jurul datei de 12 august ultima etapă cu Dinamo, asta în condiţiile normale ale desfăşurării campionatului, urmând ca sezonul următor să înceapă în jurul datei de 22 august, deci e o situaţie nedorită pe care deocamdată nu ştim cum să o gestionăm, pentru că nu ştim dacă aceasta va fi data meciului cu Dinamo sau când va juca Dinamo, dacă va juca.

Această situaţie de incertitudine nu ne face bine. E normal că cei de la Dinamo au solicitat întreruperea campionatului, pentru că sezonul se apropie de final, nu au gestionat cum trebuie această situaţie a pandemiei şi speră la miracole. Noi dorim să jucăm şi să terminăm acest campionat pe teren pentru că am făcut eforturi uriaşe, am trecut prin situaţii neplăcute atunci când a trebuit să pregătim reînceperea sezonului şi dorim să jucăm până la final”, a precizat Popescu, care a transmis un mesaj pentru cei care contestă faptul că Gică Hagi foloseşte în unele partide o formulă de echipă cu jucători care au evoluat mai puţin: „Fiecare echipă să se uite în propria ogradă, să-şi vadă de propriul lot, de propriul parcurs şi să fie mai puţin preocupată de ograda vecinului. Pentru că dacă îşi pierd energiile cu ce se întâmplă în curtea vecinului, lucrurile se întâmplă cum se întâmplă la Dinamo. Şi aici la Iaşi e o situaţie neplăcută. Deci fiecare cu politica lui.”.

Afla mai multe despre: gica popesculiga 1viitorul constantauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare