Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, surprins de Academica Clinceni: "Trebuie să recunoaştem. Mi-a plăcut asta!". "Baciul" le dă şanse la play-off ilfovenilor, după victoria cu Viitorul

Gică Popescu, surprins de Academica Clinceni: "Trebuie să recunoaştem. Mi-a plăcut asta!". "Baciul" le dă şanse la play-off ilfovenilor, după victoria cu Viitorul

Farul Constanța

Comentarii

Gică Popescu (53 de ani), preşedintele Viitorului, a reacţionat la finalul meciului pierdut de echipa sa, 0-1 la Clinceni cu Academica.

"Baciul" a recunoscut că a întâlnit o echipă bună şi, chiar dacă Viitorul a făcut un meci bun, Clinceniul a fost mai pragmatică. Popescu i-a lăudat pe cei de la Clinceni pentru spiritul de care au dat dovadă, chiar dacă au jucat în 10 oameni. Mai mult, acesta le dă şanse ilfovenilor să prindă play-off-ul, dacă forma bună a echipei lui Ilie Poenaru va continua.

"Trebuie să recunoaştem că am întâlnit o echipă cu un spirit incredibil azi. Chiar daă am făcut un meci bun, am avut ocazii, am avut 11 metri în prima repriză, am dominat şi aş fii curios să văd care a fost posesia. Cred că am avut posesie foarte mare, multe ocazii, iar Clinceniul singura oczie de poartă şi singura dată când au ajuns la poartă au marcat; dar acesta este fotbalul, te pedepseşte în momwentul în care nu marchezi din ocaziile create.

M-a susprins şi mi-a plăcut spiritul pe care l-au avut avut 40 de minute, jucând în 10 oameni, s-au bătut pentru fiecare minge şi au obţinut o victorie incredibilă. (n.r. - Clinceni în play-off) Deocamdată este pe locul 4, dacă va continua să facă puncte cum a făcut până acum,. De ce nu. În momentul în care ajungi în play-off, aşa cum am câştigat şi noi campioantul, orice rezultat e posibil"
, a spus Gică Popescu, după meci.

Popescu a spus că nu e supărat pe Gabi Iancu, cel care a ratat un penalty şi a irosit o şansă bună de a egala pentru Viitorul: "Nu, nu sunt suopărat. Şi eu am ratat când am jucat fotbal. A fost neinspirat, dar am avut alte multe ocazii în care am fi putut marca şi un rezultat de egalitate puteam să scoatem, pe final când am avut ocazii, dar asta este. Aşa se întâmmplă în fotbal când nu fructifici fazele importante pe care le ai. Trebuie să învăţăm din meciul de azi şi să câştigăm meciul viitor", a mai declarat Gică Popescu.

Academica Clinceni - Viitorul 1-0, în Liga 1

Academica Clinceni a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, în etapa a XI-a a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Pashov, în minutul 30.

În minutul 19, FC Viitorul a ratat un penalti prin Gabriel Iancu.

Din minutul 55, Academica a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Chunchukov.

Academica Clinceni: Vâlceanu - Pashov, Jutric, Bilali, Pîrvulescu - Bautista Cascini, Dumitriu (Gardoş '90+2), Cordea (Markovic '81), Longher (Boiciuc '11 / Ventura '81), Petrescu (Achim '90+2)- Chunchukov.. Antrenor: Ilie Poenaru

Viitorul: Căbuz - Boboc, Dobrosavlevici (Gaztanaga '53), Martinez, de Nooijer - Mladen (Ganea '85), Ciobanu, Matei (Fernandes '69) - Măţan, Luckassen, Iancu. Antrenor: Ruben de la Barrera

Afla mai multe despre: gica popescuviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare