Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gicu Grozav îi distruge pe şefii lui Dinamo: ”Până şi Hermannstadt mi-a dat mai mult”. De ce a refuzat oferta de la FCSB

Gicu Grozav îi distruge pe şefii lui Dinamo: ”Până şi Hermannstadt mi-a dat mai mult”. De ce a refuzat oferta de la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Claudiu Niculescu a spus că şi l-ar dori pe Gicu Grozav la Dinamo, dar fotbalistul i-a făcut praf pe şefii din Ştefan cel Mare după ultimele runde de negocieri.

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Gicu Grozav a dezvăluit ce ofertă i-a făcut Dinamo, cum Hermannstadt a reuşit să-i propună ceva mai avantajos decât Negoiţă, dar şi de ce a refuzat ofertele de la FCSB şi CFR Cluj.

Eu am cerut de la Dinamo un salariu lunar de 10.000 de euro şi 30.000 de euro la semnătură. Ei mi-au oferit 8.000 de euro pe lună şi nimic la semnatură, chiar dacă vin liber de contract. Plus că mi-au adăugat şi o clauză de 500.000 de euro ca să pot pleca. Şi, «fiind băieţi buni», au zis ca îmi dau 10% din suma asta dacă mă transfer.

Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit oferta de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Şi Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă şi de la CFR.

Toată lumea m-a sfătuit să semnez cu FCSB, dar nu pot să fac asta. Sufletul meu nu ar fi împacat. Eu nu uit ce am făcut împotriva Stelei, dar şi a CFR-ului. Am coloană şi aşa am să fiu mereu”, a fost reacţia lui Grozav.

Afla mai multe despre: grozavdinamoofertafcsbcfr 

viewscnt
Articole similare