Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB. Fotbalistul cu trei titluri de campion a primit un mesaj clar: "Nimeni nu a avut încredere în el şi eu am avut"

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB. Fotbalistul cu trei titluri de campion a primit un mesaj clar: "Nimeni nu a avut încredere în el şi eu am avut"

FCSB

Comentarii

Declaraţia lui Adi Popa de la finalul meciului cu Dinamo nu l-a convins pe Gigi Becali să-i ofere un nou contract. Jucătorului îi expiră împrumutul pe 30 iunie şi se va întoarce la Reading.

O nouă plecare de la FCSB

Gigi Becali e dispus să se despartă, în această vară, de Bogdan Planic, Alexandru Stan, Marko Momcilovic şi Adi Popa. Ultimul de pe această listă a fost inclus în lotul pentru meciul cu Dinamo, din Cupa României, scor 3-0, din cauză că Bogdan Vintilă nu mai avea jucători apţi de joc. 

Deşi a marcat în derby-ul cu Dinamo, Adi Popa va pleca de la FCSB cu destinaţia Reading. Totuşi, şi în Anglia are şanse mici de a fi păstrat: "Normal că mi-a dedicat golul, că nimeni nu a avut încredere în el şi eu am avut. Nu l-am îndepărtat, doar că eu l-am impus, că nimeni nu a avut încredere. Adi Popa are viteză, mai are câteva zile şi îi expiră contractul şi asta e", a declarat Gigi Becali pentru Pro X. 

Ce spunea Adi Popa după derby-ul cu Dinamo

"Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă, tuturor celor care mi-au trimis mesaje acum şi nu am apucat să le răspund şi sper să apuc să le răspund, pentru că am primit foarte multe. Vreau să îi dedic golul domnului Becali, am înţeles că este ziua dânsului. Sper că i-am făcut seara mai frumoasă. Nu am nimic de demonstrat nimănui. Mi-am arătat mie, prietenilor şi familiei că sunt un fotbalist profesionist şi atâta tot.

Nu o să o mai prind finala Cupei României. Eu mai am patru zile de contract şi sunt liber. Depinde de mister dacă voi juca luni, dacă nu, acesta a fost ultimul meci şi mă bucur dacă am terminat cu gol" , a declarat Adi Popa", a declarat "Motoreta".

 

Afla mai multe despre: gigi becaliadi popafcsb 

viewscnt
Articole similare