Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a clarificat situaţia lui Denis Alibec! Şumudică transferă un om de bază de la FCSB: ”Cred că îl dau. I-am zis preţul”

Gigi Becali a clarificat situaţia lui Denis Alibec! Şumudică transferă un om de bază de la FCSB: ”Cred că îl dau. I-am zis preţul”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a ţinut să clarifice situaţia lui Denis Alibec şi a menţionat că nu sunt şanse ca atacantul să se întoarcă la FCSB.

Patronul de la FCSB a anunţat că s-a înţelesc cu Marius Şumudică pentru transferul lui Junior Morais. Dacă viitoarea echipă din Turcia a lui Şumudică va plăti preţul cerut de Becali, atunci Junior Morais se va despărţi de FCSB.

Eu m-am înţeles cu el pentru Morais. Nu are rost să vă spun preţul. Eu m-am înţeles. Să-mi fac eu treaba şi o să vă spun şi preţul. Nu ştiu dacă pleacă. Eu i-am cerut un preţ lui Şumi. Dacă ăia dau... şi cred că da, o să dea. Mi-a zis că în două zile îmi dă răspunsul. Vrea neapărat să-l ia. Ia-l mă”, a spus Becali.

Întrebat dacă Şumudică îl va lua şi pe Alibec, Becali a confirmat că FCSB nu mai are putere de decizie în cazul lui Alibec.

Nu ştiu despre Alibec, nu am vorbit. Nu e la mine, nu am vorbit de Alibec. Eu nu am treabă cu Astra, eu iau banii de la Ligă, nu mai am treabă cu Astra. Mie îmi dă banii Liga direct”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: alibecfcsbmorais 

viewscnt
Articole similare