Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a confirmat că Lucian Filip s-a întors la FCSB! ”El se ocupă de ei!” Ce funcţie are în cadrul clubului

Gigi Becali a confirmat că Lucian Filip s-a întors la FCSB! ”El se ocupă de ei!” Ce funcţie are în cadrul clubului

FCSB

Comentarii

Lucian Filip s-a despărţit de Academica Clinceni, după ce echipa ilfoveană a întâmpinat probleme financiare în această iarnă.

Totuşi, el a decis la doar 31 de ani să pune ghetele în cui şi să îşi încheie cariera de fotbalist. După ce şi-a încheiat socotelile cu Academica Clinceni, mijlocaşul care a fost crescut de FCSB a revenit la echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a anunţat că Filip şi-a început deja treaba, unde este antrenor în cadrul Academiei. Fostul mijlocaş se va ocupa de corectarea poziţiei şi mişcărilor jucătorilor.

”El se ocupă de ei!”

”Deja ei au un antrenor, nu mental coach. Un antrenor care le antrenează mişcările, fizicul. Dacă eşti puţin cocoşat, e Filip care se ocupă de ei. Partea mentală e cum e el construit, nu ai ce să-i faci. Partea mentală depinde şi de caracterul lor. Poţi să le zici ce vrei tu”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Filip, 31 de ani, este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti români. El a câştigat titlul cu FCSB de trei ori. Mai are în palmares două Cupe ale României, două trofee ale Cupei Ligii şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: fcsb-academica clinceni-lucian filip 

viewscnt
Articole similare