Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Când poate reveni Reghecampf la FCSB: "Eu am discutat cu el"

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă! Când poate reveni Reghecampf la FCSB: "Eu am discutat cu el"

FCSB

Comentarii

La FCSB va fi instalat duo-ul Toni Petrea - Thomas Neubert, veniţi la gruparea "roş-albastră" la recomandarea lui Laurenţiu Reghecampf, iar multă lume a speculat că aceştia ar veni doar ca să îi pregătească un nou mandat lui Reghecampf.

Gigi Becali a dat cărţile pe faţă şi a lămurit situaţia lui Laurenţiu Reghecampf, vorbind despre o posibilă revenire a antrenorului la FCSB: "E posibil, nu zic nu. Dar la ora asta, nimic, nu e posibil nici 1%. Dacă vă referiţi că l-am luat să-l pregătesc, nu e adevărat. Dar poate fi. Eu am discutat cu el cum ar veni, dar nu cu gândul de a-l lua şi nu mi-am propus asta. Mi-a zis "patroane, nu are rost să discutăm, eu am contract. Când termin contractul, doar atunci putem discuta". Ipotetic putem vorbi. De atâţia ani sunt cu voi şi nu v-aţi dat seama unii că eu nu mint?", a declarat Becali la Pro X. 

Laurenţiu Reghecampf o antrenează în acest moment pe Al Wasl, acolo unde i-a fost secund Toni Petrea, următorul "principal" de la FCSB. În locul lui Petrea, la Al Wasl va fi numit asistentul lui Reghecampf Basarab Panduru, expertul Telekom Sport. 

Reghecampf a antrenat-o pe FCSB în perioada 2012-2014, respectiv 2015-2017. Antrenorul anului 2013 în România, Reghe a câştigat două titluri la FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalireghecampf 

viewscnt
Articole similare