Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a explicat cum l-a ales pe Bogdan Andone ca antrenor principal: ”Nu ştiam cine e. Dar uită-te la el ce faţă de om smerit are!” :)

Gigi Becali a explicat cum l-a ales pe Bogdan Andone ca antrenor principal: ”Nu ştiam cine e. Dar uită-te la el ce faţă de om smerit are!” :)

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone, 44 de ani, a fost instalat miercuri oficial în funcţia de antrenor principal al echipei FCSB.

Bogdan Andone a fost secundul lui Mihai Teja în perioada petrecută pe banca vicecampioanei României.

El a fost confirmat miercuri în funcţia de antrenor principal de Gigi Becali: ”Vă spun exact ce s-a întâmplat. Eu când vorbeam cu MM vorbeam despre antrenori, el îmi zicea mereu că ”Bogdan Andone e cel care le face pe toate”. Am băgat la cap, chiar dacă Mihai (n.r Stoica) nu ştia. I-am zis într-un final, ”stai liniştit, MM, că noi avem antrenor, îl avem pe Bogdan”. Cu Edi (n.r Iordănescu) nu ştiu nici la ora asta ce s-a întâmplat, credeam că o să fie el. Asta nu înseamnă că îl dezonorează pe Bogdan, pentru că el are drumul lui. Edi i-a dat mesaje lui MM şi ... cam asta e, nu vreau să mai discut despre el. Înţeleg că el are 120 de mii de euro de plătit clauză la Gaz Metan Mediaş şi că nu vrea să-i plătească. Asta este. Bogdan Andone va fi antrenorul echipei şi va trebui să-şi aleagă un antrenor secund de aici încolo” a explicat Gigi Becali cum a ajuns să-l numească pe Bogdan Andone antrenor principal la FCSB.

”Echipă românească şi antrenori români. O să vedeţi că aşa va fi. A fost Edi Iordănescu în discuţie, apoi Dică. L-am sunat într-o seară pe Dică, într-adevăr, dar nu ştiu ce a fost în capul lui. Probabil că la el a fost o chestie de orgoliu. Mi-a zis că se duce la FC Argeş, cred că la el a fost vorba de orgoliu. Nici nu-l cunoşteam pe Bogdan. Îl vedeam pe acolo şi îl salutam. Uită-te la el ce faţă de om smerit are. Vreau să lucrez cu oameni buni, ca să mă ajute Dumnezeu” a mai spus patronul FCSB.

Cine e Bogdan Andone, noul antrenor de la FCSB

Bogdan Andone (44 de ani) a evoluat, printre altele, pentru Sportul, Rapid, Braşov, Ferencvaros sau Apollon Limassol.

A fost antrenor secund în mandatul lui Mihai Teja, iar de-a lungul carierei de antrenor a fost ”principal” la Olimpia Satu Mare, ASU Politehnica, Metaloglobus şi Energeticianul.

În vârstă acum de 44 de ani, Andone şi-a început cariera de antrenor în 2011, iar în ultimii ani a lucrat atât ca secund, cât şi ca antrenor principal. Ultima dată, Bogdan Andone s-a aflat pe banca celor de la Energeticianul, ca antrenor principal.

Fostul mijlocaş a fost adversarul FCSB-ului în sezonul 2015-2016, când i-a fost secund lui Marius Şumudică la Astra, în campania încheiată cu obţinerea titlului de campioană de către gruparea giurgiuveană.

Bogdan Andone are trei trofee obţinute ca jucător al Rapidului - titlul de campion, Cupa României şi Supercupa, toate în perioada 1998-1999.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan andone 

viewscnt
Articole similare