Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a "explodat". Criză de nervi şi o decizie radicală la FCSB! Ce se întâmplă la echipă. ULTIMA ORĂ

Gigi Becali a "explodat". Criză de nervi şi o decizie radicală la FCSB! Ce se întâmplă la echipă. ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a făcut o adevărată criză de nervi în timpul meciului FC Argeş - FCSB 0-1, după gafa incredibilă a lui Andrei Vlad (22 de ani), cu care şi-a îngropat echipa. Becali e gata să ia o decizie radicală la FCSB şi să-l dea afară pe goalkeeperul pe care l-a poreclit "Messi al portarilor".

Gigi Becali a "explodat". Criză de nervi şi o decizie radicală la FCSB! Ce se întâmplă la echipă. ULTIMA ORĂ

FCSB a pierdut meciul cu FC Argeş, scor 1-0 în Trivale, după o gafă incredibilă făcută de Andrei Vlad, portarul care şi-a îngropat echipa de mai multe ori în ultimii ani. Greşeala cu FC Argeş a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali şi Andrei Vlad are zilele numărate la FCSB.

Gigi Becali a făcut o adevărată criză de nervi în timpul meciului cu FC Argeş, după gafa din minutul 16 care a dus la marcarea singurului gol al partidei, şi a luat o decizie radicală la FCSB. Potrivit Fanatik, Gigi Becali a decis să-l pună pe lista de transferuri pe Andrei Vlad, goalkeeper adus de la U Craiova în 2017.

"Patronul FCSB-ului a făcut o adevărată criză de nervi după greşeala făcută de portar în meciul cu FC Argeş", notează Fanatik.

Mai mult, potrivit sursei citate, de supărare Gigi Becali a vrut să-l schimbe pe Andrei Vlad încă din minutul 16 al meciului, imediat după ce a greşit decisiv, potrivit Fanatik. Însă, stafful l-a convins să aştepte pauza meciului din Trivale pentru a-l scoate pe portar din teren.

Nu este prima dată când Gigi Becali vrea să-l cedeze pe Andrei Vlad. Gafele făcute în momente-cheie ale sezonului l-au făcut pe Gigi Becali să vrea să-l dea afară şi în vara anului trecut, când a fost la un pas să ajungă la U Craiova, dar în cele din urmă patronul s-a răzgândit.

Andrei Vlad mai are contract cu FCSB până în vara lui 2023 şi, în acest sezon, a apărat în 29 de partide, timp în care a reuşit să nu ia gol în 11 dintre ele.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali andrei vladgigi becali decizie radicala andrei vladgigi becali decizie radicala fcsbgigi becali fcsbgigi becali andrei vladgigi becali steaua 

viewscnt
Articole similare