Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a făcut în secret un transfer, chiar înainte de egalul cu Gaz Metan: ”Mă vor, m-au sunat!” Mijlocaşul care a dat lovitura

Gigi Becali a făcut în secret un transfer, chiar înainte de egalul cu Gaz Metan: ”Mă vor, m-au sunat!” Mijlocaşul care a dat lovitura

Superliga

Comentarii

Gigi Becali şi-a asigurat deja un transfer la FCSB, chiar înainte de meciul cu Gaz Metan, scor 2-2. Patronul FCSB şi-a pus angajaţii să-l sune pe Ovidiu Horşia să-i transmită că va face parte din lot în sezonul viitor. Horsia aparţine de FCSB, dar a tot fost împrumutat şi n-are nicio apariţie pentru seniori.

Gigi Becali a înţeles că este nevoie de transferuri după ce FCSB s-a prăbuşit pe acest final de sezon. Până la rezolvarea unor noi afaceri, patronul FCSB caută să întărească lotul cu jucători pe care îi are deja sub contract, dar care au fost împrumutaţi la alte echipe. Unul dintre ei este Ovidiu Horsia. Mijlocaşul de 19 ani a fost împrumutat la Poli Iaşi, unde a impresionat în acest sezon.

Gigi Becali îl transferă pe Ovidiu Horşia la FCSB: ”Da, m-au sunat”

FCSB suferă pe acest final de sezon, într-un moment decisiv pentru lupta la titlu. Echipa lui Gigi Becali n-a câştigat niciun meci din play-off, din două disputate şi şansele la locul 1 sunt acum doar matematice. Unul dintre motivele care au dus la această cădere este lotul subţire pe care se bazează Bogdan Vintilă. Încă de la începutul sezonului, Gigi Becali a curăţat lotul până a ajuns să se bazeze pe juniori. Chiar şi în ultima perioadă, FCSB s-a despărţit de jucători importanţi, precum Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere şi Bogdan Planic.

Gigi Becali este decis să facă noi transferuri, însă până atunci s-a orientat spre jucătorii pe care FCSB îi are deja sub contract, dar au fost împrumutaţi la alte echipe. Unui dintre ei este Ovidiu Horşia, unul dintre cei mai buni tineri din acest sezon. Mijlocaşul de 19 ani a recunoscut că a fost sunat de şefii FCSB-ului, care i-au transmis că va rămâne în lotul echipei mari: ”Da, m-au sunat, dar încă nu e nimic concret. (Te vor înapoi?) Da, sunt şanse, dar acum sunt cu gândul aici, ca să facem mai multe puncte şi să ieşim de acolo”, a recunoscut Horşia pentru Telekom Sport.

Cine este Ovidiu Horşia, jucătorul pe care FCSB îl transferă

În vârstă de 19 ani, Ovidiu Horşia a crescut la academia FCSB-ului, dar n-a apucat să debuteze la seniori. Tânărul jucător a fost împrumutat până acum la Academica Clinceni şi la Poli Iaşi - în acest sezon. Horşia a ieşit în evidenţă la echipa din Copou, unde a reuşit până acum cinci goluri şi două assist-uri. Mijlocaşul care se va transfera la FCSB este jucător de bază la naţionala României sub 19 ani.

Afla mai multe despre: ovidiu horsia 

viewscnt
Articole similare