Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a fost amendat, după ce Anamaria Prodan a făcut o plângere împotriva lui! ”El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă!”

Gigi Becali a fost amendat, după ce Anamaria Prodan a făcut o plângere împotriva lui! ”El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă!”

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan a făcut plângere la CNCD, după ce Gigi Becali a jignit-o, iar acum patronul FCSB a fost amendat.

Anamaria Prodan este momentan implicată în divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Ea a avut pe reţelele sociale o reacţia acidă şi nu a avut milă de Gigi Becali, patron alături de care a făcut afaceri în trecut. Impresara a spus că latifundiarul din Pipera promovează ”atmosfera toxică a scandalului ieftin”.

”El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă!”

”Există legi (pentru cazurile în care bunul simţ nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alţii, în acestă societate în care trăim cu toţii – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noştri.

Tot aşa ne învaţă şi: biserica, mămica în primii 7 ani de viaţă, şcoala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalţi, cei care ne fac tuturor viaţa mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării. 

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuşi o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariţie publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin şi al jignirilor şi umilinţelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârşit (ca societate) să-i întoarcem spatele şi să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a fost mesajul publicat de impresara Anamaria Prodan, pe contul personal de Instagram. 

Cele două părţi au intrat în conflict iarna trecută, când Gigi Becali a decis să o scoată pe impresară din schemă în cazul transferului lui Dennis Man la Parma. Latifundiarul din Pipera a apelat la verişorul său, Giovanni Becali, pentru a finaliza mutarea.  

Afla mai multe despre: becali-cncd-anamaria prodan 

viewscnt
Articole similare