Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a izbucnit după ce Dumitru Dragomir i-a propus să-l aducă pe Victor Piţurcă antrenor. Cum a reacţionat

Gigi Becali a izbucnit după ce Dumitru Dragomir i-a propus să-l aducă pe Victor Piţurcă antrenor. Cum a reacţionat

Superliga

Comentarii

Gigi Becali exclude orice fel de colaborare cu Victor Piţurcă, după ce Dumitru Dragomir a declarat că patronul FCSB-ului ar fi trebuit să treacă peste orice conflict şi să-l aducă antrenor.

FCSB este în continuare fără antrenor principal, situaţie în care Dumitru Dragomir i-a transmis lui Gigi Becali că ar fi fost inspirat dacă ar fi reuşit să-l ia pe Victor Piţurcă. Însă patronul FCSB n-a trecut peste conflictul pe care îl are cu Piţurcă şi spune că n-ar mai colabora niciodată cu el:

”Ce a spus Mitică Dragomir, cî îl luam pe Victor Piţurcă cu 500.000 de euro. Cum să-l iau pe Piţurcă? Eu nu vreau să lucrez cu el şi nu lucrez cu oameni pe care nu vreau să îi mai văd. E talentat, nu poţi să ii iei meritele, numai că eu nu lucrez cu el niciodată, chiar dacă iau Cupa”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Altă dată prieteni buni, Gigi Becali şi Victor Piţurcă sunt în relaţii nu tocmai cordiale după ultima aventură pe care fostul selecţioner a avut-o la FCSB, în vara lui 2010. Atunci, a colaborat cu Gigi Becali din iunie până în august şi a plecat cu scandal, după ce i-a impus lui Gigi Becali să nu-i mai critice la TV pe jucători.

De atunci, Victor Piţurcă a făcut mai multe declaraţii prin care l-a criticat pe omul de afaceri din Pipera, mai ales pentru modul pentru care conduce echipa. De asemenea, fostul selecţioner a susţinut de fiecare dată că Gigi Becali nu deţine palmaresul Stelei, după deciziile date de judecători.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare