Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a răbufnit după ce Steaua a cerut dezafilierea FCSB-ului: "Hoţilor, îl faceţi pe altul hoţ?"

Gigi Becali a răbufnit după ce Steaua a cerut dezafilierea FCSB-ului: "Hoţilor, îl faceţi pe altul hoţ?"

FCSB

Comentarii

Clubul Steaua le-a atras atras atenaţia oficialilor fotbalului românesc în privinţa situaţiei FCSB-ului, club despre care reprezentanţii echipei din Ghencea susţin că s-a afiliat în mod ilegal la FRF.

Gigi Becali a reacţionat în urma acuzaţiilor primite din partea Stelei şi a ţinut să lămurească situaţia clubului pe care îl patronează.

"Ne-am afiliat ilegal? Ei unde erau? Deci este ilegal, adică judecătorii au făcut totul ilegal. Eu am făcut ilegal, care am dat 10 milioane pe vremea aia, când nu visau la asta. Erau deja în faliment şi am făcut ilegal eu, iar ei au făcut legal. Ei au dat pe hotărâre de guvern echipa. Şi dacă o dau la altul, pe urmă vin peste cinci ani şi spun că a fost luată ilegal. Ei cer că a fost înregistrată fraudulos sau ilegal.

Unde aţi fost până acum, mă? Când băgam zeci de milioane, jucam cupe europene, era legal? După ce mi-aţi luat banii, veniţi să luaţi numele? O să-l iau înapoi. Voi sunteţi nelegali, Talpan şi cu Ministerul Apărării sunt hoţii. Hoţii hoţilor. Ministerul Apărării este cel mai mare hoţ din România. Mi-ai dat echipa, ai semnat, a semnat primul ministru, hotărâre, ce mai vrei? Măi, hoţilor, faceţi pe altul hoţ?" , a declarat Gigi Becali pentru Pro X.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare