Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a redus considerabil preţul unei "perle" de la FCSB: "Nu mai pot să vorbesc de milioane"

Gigi Becali a redus considerabil preţul unei "perle" de la FCSB: "Nu mai pot să vorbesc de milioane"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a redus considerabil pretenţiile financiar pentru Florinel Coman (23 de ani). Cândva favoritul lui Becali, cel poreclit "Mbappe de România" a intrat într-un con de umbră al carierei din cauza unei serii de accidentări care l-au ţinut departe de teren. Becali nu crede că mai poate scoate pe transferul său sumele la care visa.

Gigi Becali a redus considerabil preţul unei "perle" de la FCSB: "Nu mai pot să vorbesc de milioane"

Florinel Coman urmează să facă 24 de ani în aprilie, iar fotbalistul abia a revenit din nou pe gazon după o accidentare şi o intervenţie chirurgicală. Jucătorul crescut de Gică Hagi mai are până să-şi intre din nou în formă, iar Gigi Becali este conştient că nu mai poate scoate milioanele pe care le visa de pe urma transferului său.

Coman n-a mai dat gol la FCSB din vară, din preliminariile Conference League cu Shakhter Karagandy, însă a livrat un assist în partida cu CFR Cluj din Liga (3-3). Gigi Becali a anunţat că alţi fotbalişti i-au luat faţa lui Coman, precum Octavian Popescu sau Ianis Stoica.

„A intrat puţin mai bine decât în penultimul, dar încă nu este Florinel Coman, îi mai trebuie încă o lună. Nu vedeţi că nu mai vorbesc de Florinel, că l-am uitat, nu vedeţi că vorbesc de Tavi, de Ianis. Vine vremea aia a lui, dar nu mai pot să vorbesc despre mulţi bani, când ajungi la 22-23 de ani nu mai poţi vorbi de milioane”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

  • 1 - un gol şi o pasă de gol are Florinel Coman în cont în acest sezon la FCSB, în 452 de minute strânse în nouă meciuri
  • 4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Florinel Coman vrea să marcheze cu Dinamo: "Sper să vină golul în poarta lor!"

Florinel Coman, revenit recent pe teren după o accidentare gravă, a precizat că acum se simte mai bine, dar are nevoie de ritm de joc. “Mă simt mai bine, am nevoie de ritm de joc, de intensitate, de minute mai multe ca să-mi intru în formă. Sper să vină şi golul în poarta celor de la Dinamo”.

FCSB va întâlni Dinamo, duminică, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a XXIII-a a Ligii 1, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.. FCSB ocupă locul doi în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce Dinamo este pe 15, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: gigi becaliflorinel comanprettransferfcsb 

viewscnt
Articole similare