Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a reuşit să-l enerveze pe Devis Mangia: ”Pentru mine nu este normal ce se întâmplă!”

Gigi Becali a reuşit să-l enerveze pe Devis Mangia: ”Pentru mine nu este normal ce se întâmplă!”

Superliga

Comentarii

Devis Mangia s-a declarat nemulţumit că patronul FCSB vorbeşte în continuare despre transferul lui Alex Băluţă. După victoria cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan, Gigi Becali a declarat din nou că se gândeşte să-i achite clauza de reziliere.

Alexandru Băluţă reprezintă în continuare o tentaţie pentru patronul FCSB. Dezamăgit de prestaţia ofensivei în meciul cu Gaz Metan, fostul europarlamentar a declarat că ia în calcul să-i achite clauza de reziliere de trei milioane de euro. Becali a încercat în această fereastră de transferuri să-l transfere, însă a oferit maximum 2,5 milioane de euro - o sumă consideră mică de CS U Craiova.

Însă atât conducerea Craiove, cât şi Devis Mangia se declară deranjaţi de faptul că Gigi Becali vorbeşte public despre transferul lui Alex Băluţă. Antrenorul lui CS U Craiova a ţinut să sublinieze şi după meciul cu Dinamo, scor 2-2, că astfel de lucruri nu sunt normale, mai ales că cele două echipe sunt în competiţie pentru titlu:

”Pentru mine nu e normal ce se întâmplă în aceste zile. Cineva continuă să vorbească despre fotbaliştii altor echipe. (n.r. întrebat dacă îl simte concentrat) Asta e sigur. Altfel, n-ar juca”, a spus Devis Mangia.

Afla mai multe despre: devis mangiagigi becalifcsbcs u craiovaliga 1alex baluta 

viewscnt
Articole similare