Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a rupt tăcerea! De ce Dan Petrescu nu a ajuns acum antrenor la FCSB: "E şi mai grav"

Gigi Becali a rupt tăcerea! De ce Dan Petrescu nu a ajuns acum antrenor la FCSB: "E şi mai grav"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut de luat o decizie importantă, după ce postul de antrenor a devenit vacant. Omul de afaceri a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu nu a fost luat în calcule pentru a devenit tehnicianul vicecampioanei.

Marius Şumudică îi va da un răspuns lui Gigi Becali privind preluarea echipei, care a ratat încă un titlu de campioană în Liga 1. În această perioadă, mai mulţi antrenori importanţi români sunt liberi de contract, printre ei şi Dan Petrescu. 

De ce Dan Petrescu nu a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Toni Petrea l-a anunţat pe Gigi Becali că nu mai doreşte să continue, iar informaţi a fost dezvăluită după ce CFR Cluj a devenit campioană în Liga 1. 

"Nu-l dădeam niciodată afară. I-am spus <<Stai, nu pleca>>. A zis <<Nu, nu mă răzgândesc>>. Aşa am luat legătura cu Şumudică", a recunoscut latifundiarul pentru Look Sport LIVE. 

Vivi Răchită, invitat în studio, i-a enumerat alte variante, iar Gigi Becali a explicat de ce l-a evitat pe fostul tehnician de la CFR Cluj: "Dan Petrescu... Să mă ierte Dumnezeu, îl respect, dar la mine în curte, repet... În curtea mea nu se fumează. Aveam un prieten, a început să înjure şi l-am dat afară. Nu-i înjurăm pe angajaţi, nici pe jucători. E şi mai grav. Fotbaliştii şi stăpânul sunt o familie lărgită. Dacă înjuri copiii, nu ai ce căuta. Cum să-l înjuri copilul meu?", a mai spus finanţatorul FCSB. 

"Bursucul" e liber de contract după despărţirea de Kayserispor, în acest sezon, după doar câteva luni pe banca echipei. Dan Petrescu a cucerit patru campionate în Liga 1, unul cu Unirea Urziceni şi trei cu CFR Cluj. De asemenea, a fost protagonistul unui parcurs european bun cu ambele formaţii. 

Dan Petrescu a fost surprins când înjură în timpul meciurilor în mai multe rânduri, aspect care l-a nemulţumit pe omul de afaceri. 

Şumudică încă nu a bătut palma cu FCSB

Joi dimineaţa, Gigi Becali a recunoscut că Marius Şumudică încă nu a semnat. Finanţatorul FCSB a dezvăluit că îi va suna pe oficialii clubului, pentru a afla ce se întâmplă. 

 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujgigi becalifcsbsumudica fcsbdan petrescu fcsb 

viewscnt
Articole similare