Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a transferat deja un fundaş central la FCSB. Rivalii din Liga 1 îl felicită: ”A dat lovitura cu el, îl cunosc”

Gigi Becali a transferat deja un fundaş central la FCSB. Rivalii din Liga 1 îl felicită: ”A dat lovitura cu el, îl cunosc”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a fost inspirat şi a transferat la FCSB un fundaş central de perspectivă, chiar la începutul acestui an. Cristian Tand are 18 ani, vine de la Şcoala de Fotbal Ardealul, dar se antrenează deja cu echipa de seniori. Odată cu plecarea lui Bogdan Planic şi cu problemele medicale pe care le are Vintilă, Tand ar putea primi mult mai repede şansa debutului la echipa mare.

La începutul lunii februarie, Gigi Becali a transferat la FCSB un fundaş central despre care nu se ştiau foarte multe lucruri. Cristian Tand a venit de la Şcoala de Fotbalul Ardealul alături de alţi cinci colegi pe care scouterii FCSB-ului i-au remarcat.

Cât a plătit Gigi Becali pentru transferul fundaşului Cristian Tand la FCSB

Patronul FCSB-ului investeşte în continuare în tineri de perspectivă pe care mai târziu vrea să-i vândă pe sume importante. La începutul anului, Gigi Becali a transferat nu mai puţin de 6 jucători de la Şcoala de Fotbal Ardealul, pentru care a plătit în total 100.000 de euro. Însă Şcoala Ardealul a rămas cu 20% dintr-un eventual transfer pentru fiecare dintre cei şase juniori.

Printre jucătorii transferaţi de Gigi Becali se află şi Cristian Tand, un fundaş central de doar 18 ani care joacă pentru România U18 şi care începe să se facă tot mai cunoscut. Tand a fost chemat deja să se pregătească alături de echipa de seniori a FCSB-ului şi ar putea primi în curând o şansă, având în vedere problemele de lot pe care le are Bogdan Argeş Vintilă.

În acest moment, antrenorul FCSB-ului are în lot doar doi fundaşi centrali de meserie, pe Iulian Cristea şi pe George Miron, după ce Bogdan Planic a decis să rupă unilateral contractul. Însă Iulian Cristea este accidentat, astfel că Vintilă are probleme foarte mari în apărare. Mai ales că şi Filip şi Nedelcu - care pot juca şi în centrul apărării - s-au accidentat grav şi nu vor mai juca în acest sezon. În acest context, Gigi Becali a fost inspirat când l-a transferat la FCSB pe Cristian Tand.

Cornel Şfaiţer: ”Becali a dat lovitura cu transferul lui Tand la FCSB”

Manager general la Sepsi, Cornel Şfaiţer este unul dintre cei care cunosc în detaliu fotbalul din România. Şfaiţer spune că şi el l-a monitorizat pe Cristian Tand şi a vrut să-l aducă la Sepsi, dar nu a avut prea mult cu succes. Omul de afaceri este de părere că Tand este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din generaţia sa şi că Gigi Becali a dat o adevărată lovitură când a ales să-l transfere la FCSB:

”Am văzut că Tand a ajuns să se antreneze cu prima echipă la FCSB. Sunt sigur că Gigi Becali a dat lovitura cu el şi o să vedeţi în timp dacă am dreptate. Tand este un jucător interesant, pe care îl cunosc”, a comentat Cornel Şfaiţer.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare