Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a transferat un fost jucător al lui Dinamo şi speră să dea lovitura. Cum l-a impresionat pe patronul FCSB-ului

Gigi Becali a transferat un fost jucător al lui Dinamo şi speră să dea lovitura. Cum l-a impresionat pe patronul FCSB-ului

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a transferat la FCSB un fost jucător al lui Dinamo şi acum speră să dea lovitura cu el. Ovidiu Perianu a venit de la Dinamo la FCSB şi a început deja să intre în circuitul echipei de seniori.

În 2017, FCSB l-a transfera pe Ovidiu Perianu, fost jucător la Dinamo şi unul dintre cei mai buni jucători din generaţia sa. Tânărul mijlocaş a fost luat pentru echipa a doua a FCSB-ului, cu speranţe că va ajunge într-o zi să joace pentru seniori. Accidentările numeroase din ultima perioadă i-au adus lui Perianu şansa să demonstreze că merită un loc în lotul antrenat de Bogdan Argeş Vintilă.

Becali a transferat un jucător pe care Dinamo l-a lăsat să plece prea uşor

Ovidiu Perianu a început fotbalul la Viitorul Bârlad şi s-a făcut remarcat încă de la juniori. În 2013, tatăl său l-a luat şi l-a dus la Dinamo, care atunci avea printre cele mai puternice echipe de juniori. Însă antrenorii lui Dinamo nu i-au citit adevăratul potenţial şi l-au lăsat prea uşor să plece. După numai jumătate de an, Ovidiu Perianu a fost remarcat de Academia de Fotbal Atletico Madrid (Bucureşti), unde a stat timp de trei ani: ”De fiecare dată am ieşit cu echipa campioni pe Bucureşti şi în anii 2016 şi 2017 - campioni naţionali”, spune Perianu.

Cum l-a transferat FCSB pe Ovidiu Perianu

Tânărul mijlocaş central a impresionat în meciurile de juniori şi a intrat şi în circuitul echipelor naţionale. Printre cei care l-au remarcat au fost şi scouterii FCSB-ului, care monitorizat cu foarte mare atenţie: ”Datorită jocului bun din campionat, am fost urmărit aproape doi ani de cei de la FCSB”, spune Perianu. În 2017, cei de la FCSB i-au făcut o ofertă bune de transfer şi el a acceptat-o.

Ovidiu Perianu a continuat să aibă evoluţii apreciate, este în prezent căpitanul naţionalei sub 18 ani şi a început să intre în circuitul echipei mari. Acum, Ovidiu Perianu face parte din grupul jucătorilor de la academie pe care Gigi Becali speră să-i transfere pe bani mulţi. De altfel, patronul FCSB a fost impresionat de condiţia fizică a mijlocaşului de 18 ani: ”Cel mai bun, cel care-i bate pe toţi, este Tănase, nu stă la discuţii cu nimeni. Al doilea este Perianu, ăla mic, de 18 ani".

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: ovidiu perianu 

viewscnt
Articole similare