Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră! A dezvăluit suma transferului căpitanului FCSB. S-a aflat şi clubul la care poate ajunge

Gigi Becali, anunţ de ultimă oră! A dezvăluit suma transferului căpitanului FCSB. S-a aflat şi clubul la care poate ajunge

FCSB

Comentarii

Se înmulţesc informaţiilor în privinţa posibilului transfer al lui Florin Tănase (26 de ani) de la FCSB. Recent, americanii au anunţat că New York City FC e pregătită să facă o ofertă de 4.8 milioane de euro. La aflarea veştii, finanţatorul FCSB a spus cât doreşte în schimbul căpitanului FCSB.

Gigi Becali abia l-a vândut pe Dennis Man, în schimbul sumei de 13 milioane de euro şi nu se gândeşte să se mai despartă de vreun jucător până după finalului sezonului, pentru a nu rata titlul. În tot acest timp, cluburile din străinătate monitorizează situaţia jucătorilor de la FCSB, iar un club din SUA e pregătit să scoată banii pentru Florin Tănase. 

Gigi Becali, anunţ în privinţa transferului lui Florin Tănase. Vrea 5 milioane de euro

Florin Tănase, Florinel Coman, Octavian Popescu, Olimpiu Moruţan sau Andrei Vlad se află pe lista fotbaliştilor pe care Gigi Becali speră să obţină sume importante. În vară, FCSB s-ar putea despărţi de căpitanul său, Florin Tănase, despre care Giovanni Becali a dezvăluit că ar putea pleca în MLS, în vară. 

"New York City a făcut o ofertă de 4,8 milioane de dolari pentru atacantul român, Florin Tănase, de 26 de ani, în prezent la FCSB, echipă care este pe primul loc în Liga 1", notează cei de la MLS transfers and news.

La aflarea veştii, Gigi Becali a reacţionat şi a anunţat că sub 5 milioane de euro nu se gândeşte să-l cedeze pe jucătorul vital de la FCSB: 

”Nu ştiu despre nicio ofertă. 5.000.000 de euro este preţul lui. Nu las nici cinci bănuţi sub 5.000.000 de euro. Dacă dau 4,8 milioane de dolari nu-l ia. Nu vreau niciun procent. Să dea cinci milioane de euro şi îl dau, pot să-l ia. Eu atât vreau pe Tănase, 5.000.000 de euro”, a declarat omul de afaceri pentru AS.ro.

Giovanni Becali a dezvăluit că Florin Tănase poate pleca în SUA în vară

”Eu nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

  • 1.5 milioane de euro i-a plătit Gigi Becali lui Gică Hagi, în 2016, pentru transferul lui Florin Tănase. 
  • 175 de meciuri, 54 de goluri şi 31 de pase decisive sunt cifrele lui Florin Tănase la FCSB. 
 

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...