Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au certat Gigi Becali şi Giovanni Becali după transferul lui Dennis Man la Parma? Patronul FCSB, ieşire ciudată la adresa vărului său

S-au certat Gigi Becali şi Giovanni Becali după transferul lui Dennis Man la Parma? Patronul FCSB, ieşire ciudată la adresa vărului său

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a lăsat impresia că s-a certat cu vărul său, Giovanni Becali, după ce acesta a declarat că Florin Tănase s-ar putea transfera pentru 3,5 - 4 milioane de euro. Tensiunile dintre cei doi veri vin după ce împreună au lucrat la transferul lui Dennis Man la Parma, în schimbul a 13 milioane de euro.

Recent, Giovanni Becali a afirmat că Florin Tănase ar putea pleca de la FCSB pentru 3,5 - 4 milioane de euro, în contextul în care mijlocaşul de 26 de ani este dorit în MLS, de New York City. Gigi Becali lasă de înţeles de faptul că vărul său face preţul jucătorilor de la FCSB.

S-au certat Giovanni şi Gigi Becali după transferul lui Dennis Man? ”Văd că el face preţurile jucătorilor mei”

Gigi Becali a fost întrebat despre preţul lui Florin Tănase, în condiţiile în care se vorbeşte tot mai mult de interesul lui New York City pentru el. Patronul FCSB a reacţionat surprinzător şi a lăsat de înţeles că este supărat pe vărul său. Gigi Becali pare că a fost deranjat că Giovanni Becali este cel care le face preţul jucătorilor săi şi care sunt sub pretenţiile patronului FCSB.

”Întrebaţi-l pe Giovanni, că văd că Giovanni face şi preţurile la jucătorii mei. Giovanni văd că le face... ăla 7-8 milioane, ăla e 3 milioane. Întrebaţi-l pe Giovanni, că văd că el ştie mai bine. Păi eu nu ştiu, întrebaţi-l pe el, că el ştie bine. Păi nu poate să aibă preţ Tănase la ora asta, când nu e perioadă de transferuri. Întrebaţi-l pe Giovanni, că el ştie. Tănase face 2-3 milioane, Man face 7-8, Coman face 7-8... El ştie, dacă voi ascultaţi ce spune Giovanni, întrebaţi-l pe el, ce mă întrebaţi pe mine?”, a fost reacţia lui Gigi Becali, într-un interviu pentru Sport.ro.

Zilele trecute, Giovanni Becali a fost întrebat dacă Florin Tănase urmează să se transfere la New York City: ”Eu nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 – 4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

A băgat Anamaria Prodan ceartă între verii Giovanni şi Gigi Becali, după transferul lui Dennis Man?

În timpul negocierilor pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, Gigi Becali a luat o decizie radicală şi a transmis că jucătorul pleacă numai dacă afacerea va fi intermediată de vărul său, Giovanni Becali. Dennis Man a fost până atunci reprezentat de Anamaria Prodan, care a pornit un scandal uriaş, în care l-a făcut praf pe Gigi Becali.

Printre altele, soţia lui Laurenţiu Reghecampf l-a acuzat pe Gigi Becali că-l urăşte pe Giovanni Becali, chiar dacă i-a oferit acestuia transferul lui Dennis Man la Parma:

”Gigi Becali îl urăşte pe Giovanni cu patimă. Probabil e vorba despre ce afaceri au ei, dar sufleteşte Gigi Becali nu îl suportă pe Giovanni. În ziua transferului, când deja îmi spusese toate lucrurile astea, noi aveam o problemă. «Cum să facem să tragem încă o zi ca să vină oferta din Rusia?»

Dennis Man îşi dorea să meargă în Rusia la acea mare echipă despre care vorbeam. Nu se comparau nici banii. Gigi spunea 'Tată, nu mă interesează de Giovanni, dacă noi avem o ofertă mai bună din Rusia. Ca să nu mă fac de râs la patronul Parmei, îi spunem doar că jucătorul nu a mai vrut să meargă la Parma, ci în Rusia'”, a spus atunci Anamaria Prodan.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare