Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali ar fi ajuns la un acord cu Leicester pentru transferul lui Alex Paşcanu. Impresarul cere însă un comision uriaş

Gigi Becali ar fi ajuns la un acord cu Leicester pentru transferul lui Alex Paşcanu. Impresarul cere însă un comision uriaş

Superliga

Comentarii

Gigi Becali s-ar fi înţeles cu Leicester pentru transferul lui Alex Paşcanu, însă patronul FCSB nu este de acord să achite comisionul cerut de impresarul jucătorului.

Zilele trecute, Gigi Becali a declarat că va încerca să-i transfere pe fundaşii central Adrian Rus şi Alex Paşcanu. Pentru ultimul ar fi ajuns deja la un acord cu Leicester. De asemenea, jucătorul şi-ar fi dat acordul să vină la vicecampioana României.

Însă, momentan, transferul este blocat de impresarul jucătorului. Potrivit Sport.ro, agentul lui Alexandru Paşcanu a cerut 100.000 de lire sterline şi Gigi Becali nici n-a vrut să audă de aşa ceva.

În vârstă de 20 de ani, Alexandru Paşcanu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României U21, la Campionatul European de Tineret, unde a ajuns până în semifinale. Paşcanu a crescut la Leicester, însă n-a apucat să debuteze pentru echipa de seniori.

Afla mai multe despre: alex pascanu 

viewscnt
Articole similare