Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali dă de pământ cu un triplu campion al României cu FCSB: „Nu ştia nimeni de el, nu îl lua nimeni. L-am făcut milionar” | EXCLUSIV

Gigi Becali dă de pământ cu un triplu campion al României cu FCSB: „Nu ştia nimeni de el, nu îl lua nimeni. L-am făcut milionar” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fotbaliştii de la FCSB băgaţi în şomaj tehnic abia aşteaptă expirarea stării de urgenţă. Începând din 15 mai, cei şase vor primi salariul întreg, spre deosebire de colegii de coechipierii care au acceptat diminuarea cu 50% pe o perioadă de şase luni.

Cristi Bălgrădean, Alexandru Stan, Adi Popa, Marko Momcilovic, Bogdan Planic şi Harlem Gnohere sunt cei şase fotbalişti de la FCSB pe care Gigi Becali i-a băgat în şomaj tehnic. Pe trei dintre aceştia, finanţatorul roş-albaştrilor îi va mai plăti în întregime doar încă o lună şi jumătate. Este vorba despre Bălgrădean, Momcilovic şi Popa, fotbalişti cărora urmează să le expire contractele.

Gigi Becali face praf un triplu campion cu FCSB: „Nu ştia nimeni de el, nu îl lua nimeni. L-am făcut milionar”

Posibilitatea de a fi dat în judecată de unii dintre jucătorii care au fost băgaţi în şomaj tehnic îl derananjează pe Gigi Becali. „Latifundiarul din Pipera” l-a luat la rost pe Adi Popa, unul dintre fotbaliştii care au scris istorie la FCSB în era modernă.

„Vorbim de Popică... Nu vreau, dar nu vreau să îl jignesc cu nimic. Dar el poate să fie supărat? Păi cum să fie supărat? Păi l-am luat de la Chiajna nu ştia nimeni de el, nu îl lua nimeni, l-am luat de la Chiajna şi l-am făcut milionar

 A venit l-am luat de acolo şi i-am dat nu ştiu cât la semnătură, vreo 20.000 la semnătură sau nu mai ţin minte cât, şi acum îi dădeam 20.000 pe lună. Păi dacă îi dădeam 20.000 pe lună şi nu a jucat nimic, ce mai vrea acum? Nu mai primeşte bani două luni, care e problema?”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

În vârstă de 31 de ani, Adi Popa a ajuns la FCSB în vara lui 2012, atunci când a fost cumpărat de la Concordia Chiajna în schimbul a 500 de mii de euro. În 2019 s-a întors la gruparea roş-albastră după mai multe experienţe în străinătate: Reading, Taawon şi Ludogoreţ.

Chiar dacă în acest sezon a fost departe de forma arătată la prima sa aventură în tricoul roş-albastru, „Motoreta” are nu mai puţin de şapte trofee câştigate cu FCSB: trei campionate, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a României.

  • 650 de mii de euro este cota lui Adrian Popa pe site-ul de specialitate transfermarkt.com
  • 17 meciuri, două goluri şi două pase decisive, acestea sunt cifrele mijlocaşului FCSB-ist în acest sezon

 

Afla mai multe despre: fcsbbecalipopasomaj tehnic 

viewscnt
Articole similare