Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali desface şampania! Darius Olaru pleacă în Italia să semneze. Echipa de TOP plăteşte clauza de 5.000.000 de euro, iar FCSB se umple de bani

Gigi Becali desface şampania! Darius Olaru pleacă în Italia să semneze. Echipa de TOP plăteşte clauza de 5.000.000 de euro, iar FCSB se umple de bani

Serie A

Comentarii

Darius Olaru este aproape de transferul carierei. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani al FCSB-ului este dorit de Monza, echipă care şi-a trimis scouterii la meciul cu Hermannstadt, în care Olaru a reuşit o dublă şi a avut o prestaţie impecabilă.

Italienii au făcut marele anunţ: ”Olaru pleacă în Italia şi sunt şanse să semneze cu Monza”

Publicaţia italiană Tuttomercato24 susţine că jucătorul FCSB-ului este prima ţintă din această perioadă de mercato pentru Adriano Galliani, directorul general al Monzei. Aceeaşi sursă relatează că oficialii clubului din Lombardia sunt dispuşi să achite clauza de reziliere a lui Olaru, în valoare de 5.000.000 de euro. Dacă acest lucru se va întâmpla, Gigi Becali ar încasa de aproape 10 ori mai mult decât a plătit în 2020 (600.000 de euro). pentru transferul mijlocaşului, care juca la acea vreme la Gaz Metan Mediaş. 

Monza ocupă locul 11 în Serie A, cu 21 de puncte după 17 meciuri şi este liniştită în privinţa salvării de la retrogradare.

”Galliani pregăteşte prima mutare din această iarnă. Conform spuselor fostului director executiv de la AC Milan, acesta a pus ochii pe Darius Olaru, fotbalist ce evoluează în prezent pentru FCSB.

Delegaţii Monzei au venit personal în România pentru a-l urmări, iar mijlocaşul ofensiv a reuşit o dublă. Olaru va veni în Italia şi sunt şanse mari ca transferul să se realizeze. Clauza sa de reziliere este de 5.000.000 de euro, iar pentru FCSB ar reprezenta un tun financiar, având în vedere că a fost cumpărat pentru doar 600.000 de euro”, a notat Tuttomercato24.

Darius Olaru este cotat de Transfermarkt la 6.500.000 de euro. În acest sezon, ”perla” FCSB-ului a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de două ori în 21 de meciuri.

Afla mai multe despre: monzafcsbsuperligădarius olaru 

viewscnt
Articole similare