Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii, fascinaţi de Dennis Man: ”E mult peste Serie B. Ar merita să joace la echipe de top în Serie A” / ”A acaparat scena” / ”Un veritabil campion”

Italienii, fascinaţi de Dennis Man: ”E mult peste Serie B. Ar merita să joace la echipe de top în Serie A” / ”A acaparat scena” / ”Un veritabil campion”

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Dennis Man (25 de ani) are Italia la picioare după ultimul meci din 2023 la Parma. Acesta a fost lăudat de colegi, adversari şi presa italiană.

Dennis Man, autorul unui gol şi a două assisturi pentru Parma în partida cu Ternana (3-1), a fost cel mai bun de pe teren.

Astfel, cifrele lui Man în acest sezon din Serie B numără şapte goluri şi trei pase decisive, în 14 partide jucate.

În urma prestaţiei sale magnifice, jucătorul român a fost lăudat atât de coechipieri, cât şi de rivali.

Dennis Man, răsfăţatul italienilor după evoluţia magică din victoria cu Ternana

”Eu şi Man avem o legătură specială. Este un jucător de calitate şi este foarte rapid. Am primit un gol şi am încercat imediat să-l egalăm. Am văzut că mi-a pasat mingea şi a atacat spaţiul, am încercat să prind mingea”, a declarat Adrian Bernabe, colegul său de la Parma, citat de tuttomercatoweb. 

”Man nu are nicio legătură cu ceea ce se joacă acum în Serie B, este mult peste nivelul acestei competiţii. Ar merita să evolueze în Serie A, şi acolo însă la echipe de top. În zilele lui bune nu-ţi lasă nicio şansă!”, a afirmat şi Roberto Breda, antrenorul celor de la Ternana.

Dar şi publicaţiile sportive din Italia au scos în evidenţă forma foarte bună pe care o traversează Dennis Man la Parma.

”A sfidat perfecţiunea la «ciocolăţica» dăruită de Bernabe la golul egalizator. Apoi a fost foarte aproape să recidiveze cu o acţiune formidabilă finalizată cu o scăriţă. Tot Man a şi închis jocul cu două pase decisive (distrugător la golul de 2-1) la începutul părţii secunde. Omul meciului, nota 8”. (Sport Parma)

”A acaparat scena cu o egalare spectaculoasă pentru cum a fost construit faza şi pentru golul cu care a avrut să-i cucerească pe fanii de pe Tardini, gata să-l aplaude pe românul în versiunea Gervinho.

La începutul reprizei a încercat din nou să înscrie, doar că Iannarella a respins mingea peste poartă. A semnat şi assisturile la următoarele două goluri, ca un veritabil campion”. (Forza Parma)

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie bstranieri 

viewscnt
Articole similare