Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, despre prelungirea contractului căpitanului FCSB-ului şi transferul acestuia. ”Tănase nu poate fi schimbat”

Gigi Becali, despre prelungirea contractului căpitanului FCSB-ului şi transferul acestuia. ”Tănase nu poate fi schimbat”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase are oferte să plece de la FCSB. Căpitanul ”roş-albaştrilor” este dorit în Statele Unite, iar Becali este dispus să îi dea drumul, dacă echipele interesate sunt dispuse să plătească suma cerută de acesta. De asemenea, patronul FCSB-ului a discutat şi despre situaţia contractuală a decarului său.

”Mai are aproape doi ani de contract. Ce nevoie am eu să îşi mai prelungească contractul? Eu vreau 5 milioane de euro pe el şi am oferte de 4. Când voiam să-i fac contract, îi puneam clauză de 3 şi acum pleca fiindcă luăm banii pe el. Dar acum nu mai pleacă dacă nu vreau eu.

Orice jucător care pleacă poate fi înlocuit. Doar Tănase nu poate fi schimbat. Există varianta din America, dar fără 5 milioane nu pleacă. Cu Tănase câştig campionatul, mă duc în Champions League şi iau 30 de milioane. Nu are rost să-l vând. Dacă el îmi produce mai mult, de ce să-l dau?”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro X.

Finanţatorul FCSB-ului a discutase şi cu ProSport, oferind, mai mult sau mai puţin, aceleaşi explicaţii despre transferul lui Tănase.

”Cu Tănase încă nu am rezolvat nimic. Nu o să stau să mă rog de el, dar nici nu o să scad din preţ. Însă nu voi mai ajunge aşa cu jucătorii. Ştiu eu ce voi face de acum şi cu contractele, dar şi cum voi proceda ca să fie bine şi pentru mine. Că nea Gigi e bun cu jucătorii, iar când să câştige şi nea Gigi uite ce face nenea Tănase”, spusese anterior patronul FCSB-ului.

VIDEO | Rezumat FC Botoşani- FCSB 0-2

Afla mai multe despre: fcsbflorin tănase 

viewscnt
Articole similare