Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre situaţia lui Octavian Popescu de la FCSB. ”Poate să îl caute Barcelona sau Real Madrid!”

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre situaţia lui Octavian Popescu de la FCSB. ”Poate să îl caute Barcelona sau Real Madrid!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu are de gând să se despartă de Octavian Popescu, chiar dacă atacantul FCSB-ului ar fi dorit de Barcelona sau Real Madrid.

Popescu ar fi în atenţia mai multor cluburi din Europa, dar latifundiarul din Pipera nu are de gând să se despartă de el. Chiar dacă presa din Cehia a scris despre un potenţial transfer al lui Octavian Popescu la Slavia Praga, în locul lui Nicolae Stanciu, Gigi Becali nici nu vrea să audă despre o potenţială despărţire. 

Patronul roş-albaştrilor susţine că Octavian Popescu va pleca după ce se va impune şi l-a dat exemplu pe Dennis Man, jucător care a evoluat 4 sezoane şi jumătate la FCSB, înainte de a ajunge la Parma. 

”Poate să îl caute Barcelona sau Real Madrid!”

”Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute şi Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot daţi cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi şi să ne ajute să câştigăm campionatul.

Am văzut că tot o daţi că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Aţi văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi şi cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câţiva ani la noi”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Potrivit specialiştilor de la Transfermarkt, Octavian Popescu este evaluat la 1.9 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-octavian popescu 

viewscnt
Articole similare