Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali e sigur de victoria cu FCU Craiova. ”Cu noi n-o să le meargă!”. Ce spune despre Aurelian Chiţu

Gigi Becali e sigur de victoria cu FCU Craiova. ”Cu noi n-o să le meargă!”. Ce spune despre Aurelian Chiţu

FCSB

Comentarii

FCSB şi FCU Craiova se întâlnesc duminică, 12 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 16-a a Superligii.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat, în stilul caracteristic, că este sigur de victoria echipei sale în acest duel.

Gigi Becali a analizat jocul celor de la FCU Craiova

În plus, a vorbit şi despre modul în care echipa sa va reuşi să contracareze formaţia olteană, ilustrând şi prin acest gest un nou sentiment de siguranţă.

Gigi Becali s-a uitat la derby-ul dintre CS Universitatea Craiova şi FCU Craiova, iar concluzia a fost că echipa patronată de Adrian Mititelu a fost mai bună, chiar dacă scorul final a fost 1-1.

Aşa e tată. Eu cu Mititelu suntem ultimii mohicani din generaţia aia a noastră de acum vreo 16-17 ani, iar atunci eram vreo 5-6 patroni cu echipe bune de tot. Dar chiar şi aşa, Mititelu tot nu m-a bătut niciodată, nici când îl avea în mare formă pe Florin Costea, iar eu ştiu cât vrea el să câştige în faţa mea. Şi nu o să mă bată nici acum.

Ştiţi de ce? Nu o să îi lăsăm să îşi facă jocul. Nu o să îi lăsăm să îşi facă ei jocul lor de posesie. Ei îl au la mijloc pe Achim ăla, care chiar dacă e mai lent, desenează bine pe teren cu pasele lui. Achim le leagă jocul.

Le-am văzut meciul lor direct. Mă refer la meciul Craiovelor, iar Craiova lui Mititelu a fost mai bună faţă de Craiova lui Rotaru, dar ştiţi de ce? A avut posesie mai bună. Ăia lui Rotaru alergau după minge, dar mingea era mai mult pe cei de la FCU. De aia au şi avut mai multe ocazii de gol. Dar cu noi nu o să le meargă.

Ce părere am de Chiţu? E mai bun şi mai în formă ca în perioada în care era la Hagi, dar să ştiţi că eu nu am nevoie la FCSB de un tip de atacant ca Chiţu. Mie îmi trebuie unul mai bun decât Compagno. Mie îmi trebuie un tanc, să sparg apărările şi să aibă peste 1.90 m.

Voi ştiţi că eu vreau jucători de peste 1.90 m în centrul apărării şi acolo sus pe postul de pivot. Apropo de apărare, se vede la FCU că nu îl mai are pe Duarte. Au luat multe goluri, nu? Trebuie să câştigăm neapărat acest meci. Nu e loc de niciun pas greşit după ce am pierdut cu Rapidul”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becaliaurelian chituadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare