Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali este de neoprit după golul marcat de Florin Tănăse în tricoul României: „Nu se poate echipa naţională fără el” + Sfat pentru Mirel Rădoi

Gigi Becali este de neoprit după golul marcat de Florin Tănăse în tricoul României: „Nu se poate echipa naţională fără el” + Sfat pentru Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) a marcat primul său gol în tricoul României în meciul de ieri, împotriva Macedoniei de Nord, scor final 3-2.

Gigi Becali, patronu echipei FCSB, unde evoluează Tănase în prezent, este în extaz de bucurie după reuşita jucătorului său. Finanţatorul a mărturisit că Tănase nu ar mai trebui să lipsească din formula de start alcătuită de Mirel Rădoi, selecţionerul României.
 
„Eu zic că Tănase trebuie să fie primul jucător pe listă. Aşa cred eu. Cred că şi Mirel a văzut asta, cum l-a şi pus. Scrii Tănase, după faci altceva, eu aşa zic. Nu se putea echipa naţională fără Tănase. Chiar pe final, dacă nu mai alerga aşa de tare, ştia să stea în teren, să paseze bine. Aşa domini adversarul.
Când s-au făcut schimbările, mingea la ei! Dacă nu ai valori în teren, nu ai cum să ţii mingea. Închizi jocul cu mingea la tine, dacă nu ţii mingea, degeaba o recuperezi”, a declarat Becali, pentru AS.ro.
 
  • 4 milioane de euro este cota lui Tănase conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 6 prezenţe are fotbalistul la naţionala României
 
România, care aseară s-a impus, scor 3-2 cu Macedonia de Nord, pe Naţional Arena, va întâlni duminică, la Bucureşti, selecţionata Germaniei, de la 21:45, într-un meci din runda a doua a Grupei J, contând pentru preliminariile CM 2022.

Afla mai multe despre: florin tanaseechipa nationalagigi becali 

viewscnt
Articole similare