Experiențe împreună.
You are here:

Gigi Becali face transferul la care visează toţi fanii FCSB! ”Am vorbit. E un jucător care îmi place mie!”

Gigi Becali face transferul la care visează toţi fanii FCSB! ”Am vorbit. E un jucător care îmi place mie!”galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are mare nevoie de un fundaş central, iar fanii au făcut apel pe reţelele de socializare în acest sens.

Fanii roş-albaştrilor s-au plâns în ultima vreme pe reţelele de socializare de problemele defensive ale formaţiei lor favorite.

Bogdan Argeş Vintilă a schimbat des fundaşii în acest sezon, dar în absenţa lui Planic, pare că nu a găsit încă o formulă ideală. Mai mult situaţia lui Planic este departe acum de a fi una concretă. Suporterii au remarcat multe dintre aceste detalii pe reţelele de socializare, inclusiv pagina de Facebook a FCSB-ului fiind asaltată de mesajele lor, multe dintre ele semnalizând problemelele defensive din acest sezon.

Se pare că Gigi Becali gândeşte la fel, iar din ultimele informaţii, patronul roş-albaştrilor este decis să-l achiziţioneze pe internaţionalul de tineret, Virgil Ghiţă de la Viiitorul Constanţa.

Virgil Ghiţă, transferul prin care Gigi Becali vrea să consolideze defensiva FCSB-ului

”Am discutat deja cu Gică Hagi, dar nu mi-a dat niciun răspuns concret. Îmi place Ghiţă, e singurul pe care l-aş lua din România. E puternic şi fundaşii centrali puternici sunt pe gustul meu” a explicat latifundiarul din Pipera, interesul său pentru apărătorul Viitorului.

Becali s-a mai arătat interesat de la Viitorul Constanţa şi de Radu Boboc, dar lateralul grupării din Ovidiu nu mai pare acum o ţintă clară pentru FCSB: ”Îmi place Ghiţă. El mă interesează, altul, nu!” a mai explicat Becali, într-o intervenţie televizată.

Recent, pe reţelele de socializare, fanii roş-albaştrilor remarcaseră problemele uriaşe din defensiva echipei lui Bogdan Argeş Vintilă şi mulţi dintre ei au cerut întăriri în acest compartiment sau revenirea lui Bogdan Planic, unul dintre favoriţii tribunei roş-albastre.

FCSB a primit 9 goluri în meciurile din playoff-ul Ligii 1. Şase dintre ele au venit după reluarea sezonului competiţional, întrerupt în martie din pricina pandemiei de coronavirus. În sezonul regular, FCSB primise 29 de goluri în 26 de meciuri, adică mai multe goluri spre exemplu decât Sepsi Sfântu Gheorghe

Gigi Becali l-a transferat recent pe Briceag, fundaş stânga de profil, care cel mai probabil va fi reprofilat ca fundaş central: ”L-am luat pe Briceag. Dacă era gratis. Am zis că îmi trebuie neapărat fundaş central. Eu nu mai iau jucători străini” a spus Becali.

În lotul echipei sale, Becali mai are variantele Iulian Cristea şi George Miron, în timp ce ”rebelul” Planic a spus ”pas” revenirii sub comanda lui Vintilă. În zona centrală, FCSB a mai încercat să joace în acest sezon cu Soiledis (de profil, fundaş stânga), Lucian Filip (de profil, mijlocaş defensiv) sau Dragoş Nedelcu (de asemenea, mijlocaş defensiv la origini).

Virgil Ghiţă este fundaş central, are 22 de ani şi este cotat la 900.000 de euro. Este un produs 100% al Academiei Gică Hagi.

În acest sezon a adunat 23 prezenţe, timp în care a marcat patru goluri. Virgil Ghiţă ar urma să-i ia locul la FCSB lui Bogdan Planic, care se află în conflict cu cei din conducere. Ghiţă este de trei ani în circuitul naţionalei de tineret şi unul dintre cei mai constanţi apărători din Liga 1 în ultimele două sezoane.

Virgil Ghiţă remarcat şi de Nicolae Dică, fost antrenor la FCSB

Anul trecut, după ce a asistat la Finala Cupei României dintre Viitorul Constanţa şi Astra Giurgiu, fostul antrenor al FCSB-ului, Nicolae Dică l-a remarcat pe Virgil Ghiţă. Dică, devenit între timp secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a vorbit la superlativ despre apărătorul constănţenilor:

„Virgil Ghiţă a fost omul finalei. A înscris un gol şi a avut acea intervenţie salvatoare de la 2-1. Felicitări, se pare că va deveni unul dintre fundaşii naţionalei, are calităţile necesare!” a spus Dică, după acel meci.

  • 22 de ani are Virgil Ghiţă
  • 900 de mii de euro este cota sa de piaţă în acest moment
  • 22 de meciuri şi 4 goluri are în acest sezon pentru Viitorul Constanţa
  • 58 de meciuri a disputat Ghiţă în Liga 1
  • 6 selecţii are în naţionala de tineret a României pentru care a marcat un gol
  • 7 prezenţe are în UEFA Youth League

viewscnt
Articole similare
Sorana Cirstea a "intepat-o" pe Simona Halep in social media. Ce au de impartit...