Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali încearcă să dea lovitura! FCSB, negocieri cu Budescu. Fotbalistul are oferta pe masă

Gigi Becali încearcă să dea lovitura! FCSB, negocieri cu Budescu. Fotbalistul are oferta pe masă

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) n-a terminat campania de achiziţii la FCSB şi încearcă să dea lovitura în ultimele ore de mercato. Constantin Budescu (32 de ani), fost jucător al roş-albaştrilor, e la un pas să semneze cu echipa lui Becali, după ce nu a ajuns la un acord cu Al Ahli, echipa din Qatar cu care negocia un transfer.

Gigi Becali încearcă să dea lovitura în ultimele ore de mercato. FCSB, negocieri cu Budescu!

Constantin Budescu a negociat intens cu cei de la Al Ahli, din Qatar, un eventual transfer şi continuarea aventurii în Golf. Însă se pare că nu a ajuns la un acord cu oficialii echipei şi, potrivit ProSport, Gigi Becali încearcă să dea lovitura şi să-l atragă din nou pe Constantin Budescu la FCSB, club unde a mai jucat pentru un sezon între 2017 şi 2018.

Sursa citată scrie că tratativele cu Gigi Becali au avansat foarte rapid, dar se pare că pe fir se mai află şi CFR Cluj, club unde Budescu e dorit de Dan Petrescu şi patronul Nelu Varga. Constantin Budescu e liber de contract şi poate ajunge la FCSB, după ce negocierile cu qatarezii de la Al Ahli au picat. Omul de afaceri care controlează FCSB i-a făcut o propunere lui Budescu şi, conform aceleiaşi surse, FCSB se află în pole-position chiar dacă CFR-ul îl are pe Alibec, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui "Budi"din fotbal.

Mihai Stoica anunţase că FCSB nu mai are nicio şansă la transferul lui Budescu

Într-un interviu acordat pe pagina de Facebook a FCSB, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca Budescu să ajungă la FCSB şi a anunţat că are o ofertă mult mai mare din Qatar, cea de la Al Ahli, şi cel mai probabil va semna cu qatarezii. Oficialul FCSB îşi luase gândul de la transfer. ”Budescu tocmai a reziliat cu Damac şi are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: budescufcsbtransfergigi becali transfer budescu fcsbfcsb transfer budescu gigi becaligigi becali budescu fcsb 

viewscnt
Articole similare