Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Echipa care a reuşit să-l transfere pe Budescu. FCSB nu mai are nicio şansă. Cine a dat lovitura pe piaţa transferurilor

EXCLUSIV | Echipa care a reuşit să-l transfere pe Budescu. FCSB nu mai are nicio şansă. Cine a dat lovitura pe piaţa transferurilor

Stranieri

Comentarii

O echipă a reuşit să-l convingă pe Constantin Budescu să accepte oferta de transfer după ce i-a propus un salariu uriaş.

Constantin Budescu s-a despărţit de saudiţii de la Damac FC, echipă la care se transferase în luna februarie a acestui an şi acum s-a înţeles cu o nouă echipă.

Mijlocaşul de 32 de ani a fost dorit insistent de FCSB şi CFR Cluj, dar o altă echipă a reuşit să-l deturneze, după ce l-a convins cu un salariu uriaşe.

Echipa care a reuşit să-l deturneze pe Constantin Budescu. Salariul uriaş cu care a fost convins

Liber de contract după ce s-a despărţit de cei de la Damac, Constantin Budescu a avut pe masă mai multe oferte. Mijlocaşul de 32 de ani a fost dorit cu insistenţă de FCSB şi CFR Cluj, dar a ales o altă echipă.

Din informaţiile Telekom Sport, Constantin Budescu urmează să se transfere la Al Ahli Doha, cel mai vechi club sportiv din Qatar.

Fostul internaţional român va semna pe două sezoane şi a fost convins cu un salariu uriaşe: un milion de euro pentru fiecare an petrecut la echipa Al Ahli Doha, cu mult peste ceea ce îi putea oferi FCSB.

Al Ahli Doha este cel mai vechi club sportiv din Qatar, fondat în 1950, dar n-a reuşit niciodată să câştige titlul de campioană. În schimb, şi-a trecut în palmares de 4 ori Cupa din Qatar, denumită Cupa Emirului.

FCSB nu mai are nicio şansă la transfer

Unul dintre cluburile din Liga 1 care l-a dorit cu insistenţă pe Constantin Budescu a fost FCSB, mai ales că jucătorul era liber de contract.

Gigi Becali a vrut să-l aducă pe locul lăsat liber de transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Însă n-a avut prea mult succes.

De altfel, într-un live pe contul de Facebook al FCSB, Mihai Stoica a recunoscut interesul pentru Constantin Budescu, dar a dezvăluit că este aproape imposibil de realizat:

”Budescu tocmai a reziliat cu Damac şi are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare