Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre transferul lui Budescu la FCSB! Gigi Becali: ”V-am spus ce înţelegere am avut cu el şi în ce condiţii pot să îl aduc”

Ultimele detalii despre transferul lui Budescu la FCSB! Gigi Becali: ”V-am spus ce înţelegere am avut cu el şi în ce condiţii pot să îl aduc”

FCSB

Comentarii

Din toate ţintele FCSB-ului, Budescu, Ongenda, Keşeru, Vali Gheorghe şi Sorescu, doar atacantul lui Ludogoret a completat transferul la Bucureşti, deşi mai sunt câteva zile din perioada de mercato.

Claudiu Keşeru a semnat oficial cu FCSB, mutare confirmată de club în ultimele zile. În afară de acesta, Gigi Becali mai dorea întăriri, însă niciunul dintre ceilalţi jucători doriţi nu este aproape de o mutare la formaţia ”roş-albastră”.

Printre ţintele latifundiarului se număra şi Constantin Budescu. Mijlocaşul de abia a fost pus pe liber de Damac, iar Becali era interesat să îl readucă la FCSB. Însă, MM Stoica anunţa că ”tricolorul” are o ofertă din Qatar, cu care ”roş-albaştrii” nu pot concura, astfel că va merge, cel mai probabil, în Orientul Mijlociu.

Ultimele detalii despre transferul lui Budescu la FCSB!

În ciuda informaţiilor oferite de directorul sportiv al FCSB-ului, Gigi Becali a fost din nou întrebat de transferul lui Budescu. Latifundiarul a dezvăluit că situaţia nu s-a schimbat, înainte de a afirma că nu el este cel ce are detalii despre trasnferurile pregătite de ”roş-albaştri”.

”Nu mă mai întrebaţi pe mine de Budescu. Eu v-am spus o dată ce înţelegere am avut cu el şi în ce condiţii pot eu să îl aduc la FCSB. Aţi văzut ce a spus Meme de Budescu? V-am spus că îmi place şi v-am mai zis că l-am urmărit la natională şi am vazut că a slăbit. Dar de Budescu să vorbiţi cu Edi şi Meme. Ei ştiu dacă îl vom aduce sau nu”, a spus Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliconstantin budescubudescu fcsb 

viewscnt
Articole similare