Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, invitat să facă transferul mult dorit! Mesaj pentru patronul FCSB: "Spuneţi-i că până pe 8 se mai poate face!"

Gigi Becali, invitat să facă transferul mult dorit! Mesaj pentru patronul FCSB: "Spuneţi-i că până pe 8 se mai poate face!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani), decarul Astrei, a rămas momentan la Giurgiu, chiar dacă a fost dorit de Gigi Becali (62 de ani) la FCSB, dar şi de Dan Petrescu (53 de ani) la Kayserispor, în Turcia. Totuşi, nu e exclus ca "Budi" să plece de la Astra, a recunoscut-o chiar antrenorul Eugen Neagoe, care i-a transmis un mesaj patronului de la FCSB.

Perioada de mercato din Liga 1 se încheie pe 8 februarie, iar Eugen Neagoe i-a transmis lui Gigi Becali că, dacă-l vrea pe Budescu, să plătească 900.000 de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului mijlocaşului, şi îl poate avea la echipă din nou. În ciuda interesului lui Becali şi Petrescu, Ioan Niculae a spus că Budescu e gata să-şi prelungească înţelegerea cu Astra, care expiră în vara lui 2021, însă anunţul oficial nu a venit încă.

Neagoe e gata să se descurce fără Constantin Budescu, dacă Gigi Becali va vira în conturile clubului clauza de reziliere a contractului său. „Spuneţi-i lui Gigi că până pe 8 se mai pot face transferuri. Poate să scoată un milion de euro sau 900.000 de euro să-i plătească clauza lui «Budi». Dacă se va ridica şi Gigi la nivelul pretenţiilor salariale pe care le are Budescu, atunci este totul ok. Afacerea e făcută”, a declarat tehnicianul Astrei.

Constantin Budescu a marcat şapte goluri şi a livrat opt assist-uri în 16 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon cu Astra. "Budi" a mai jucat la FCSB timp de un sezon, între 2017 şi 2018, timp în care a marcat de 13 ori şi a livrat 12 pase de gol în 37 de partide strânse în tricoul roş-albastru.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: constantin budescuastratransferfcsbeugen neagoemesajgigi becali 

viewscnt
Articole similare