Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali îşi continuă ”războiul” cu Nicuşor Dan! ”Totul este trecut în acte! Păi, e problema mea că ăla nu trebuia să semneze?” Ce are de gând să facă patronul FCSB după ce a pierdut procesul

Gigi Becali îşi continuă ”războiul” cu Nicuşor Dan! ”Totul este trecut în acte! Păi, e problema mea că ăla nu trebuia să semneze?” Ce are de gând să facă patronul FCSB după ce a pierdut procesul

FCSB

Comentarii

Gigi Becali susţine că Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, nu are nicio legătutură cu actele semnate între cele două părţi.

Nicuşor Dan a susţinut că înţelegerea pentru recompensarea cu vechea administraţie nu este semnată niciunde în acte. Totuşi, Gigi Becali susţine că primarul Capitalei nu ar fi foarte bine informat. 

Gigi Becali a pierdut un proces cu Primăria Municipiului Bucureşti, iar acum este dator cu o sumă de peste un milion de lei. Procesul cu pricina este unul pe care FCSB l-a pierdut deoarece nu a plătit chiria la Arena Naţională pentru 15 meciuri. Formaţia deţinută de Gigi Becali este principalul chiriaş al celui mai mare stadion din ţară.

”Totul este trecut în acte! Păi, e problema mea că ăla nu trebuia să semneze?” 

”Vă rog să îi transmiteţi lui Nicuşor că totul este trecut în acte, este trecut şi în contabilitatea lor. Sunt acte foarte clar făcute, Nicuşor e băiat bun, dar în cazul ăsta e de pe altă lume. E trecut totul de scădere, totul de compensare, actele sunt făcute ca la carte. Cum spune el că nu-mi apare înţelegerea în niciun act?

Noi am făcut acte şi de scadenţă. Aici Firea nu are nicio treabă, că tot spune el de vechea administraţie. A semnat un director de la ei, iar ei spun că nu trebuia să semneze directorul ăla. Ne spun că trebuie să semneze un alt director, dar e problema mea, băi, Nicuşor? Păi, e problema mea că ăla nu trebuia să semneze? Să fie sănătoşi!

Eu voi depune actele astea şi o să câştig sigur, nu o las aşa. Nicuşor să se ducă şi să caute cu atenţie în contabilitatea lor? O să mă duc acum cu toate actele de compensare, cu toate notele. Eu am băgat banii mei acolo şi nu sunt fraier”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-nicuşor dan 

viewscnt
Articole similare