Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a distrus pe Tavi Popescu după remiza cu U Cluj: "Nu mai merge să gâdili tu mingea"

Gigi Becali l-a distrus pe Tavi Popescu după remiza cu U Cluj: "Nu mai merge să gâdili tu mingea"

FCSB

Comentarii

FCSB a scos doar o remiză albă în deplasarea de la U Cluj şi a rămas cu un avans de şapte puncte faţă de principala urmăritoare din campionat, Rapid. Gigi Becali a fost dezamăgit de jocul echipei sale, dar în special de prestaţia lui Octavian Popescu.

"N-am U21... Am avut penalty la Tavi Popescu, dar oricum el nu e în apele lui, pierde mingea, aici nu mai merge ca pe vremuri, aici pac, repede, toată echipa bam, bam, nu mai merge cu «gâdilatul», dacă faci aşa, îţi fură mingea.

Îl avem pe Pandele ca variantă pentru jucătorul U21, dar el e închizător, Şut n-o să iasă niciodată din echipă, Lixandru poate, dar chiar şi aşa, e un jucător prea bun.

Nu mi-a plăcut viteza de joc, jucătorii au fost bolnavi, vreo 5 luau tratamente, n-am avut viteză, Coman n-a fost el, la fel şi Olaru, au jucat cu tratament. Tavi chiar în ziua meciului s-a simţit rău, a luat medicamente. Şi Miculescu era răcit, aproape toată echipa a avut probleme" , a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

U Cluj - FCSB 0-0

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă.

La Cluj, Gorcea a intervenit excelent la şutul lui Florinel Coman, în minutul 11, apoi portarul gazdelor a intervenit şi la lovitura liberă executată de Coman, în minutul 13. Două minute mai târziu clujenii au primit penalty la intervenţia lui Lixandru asupra lui Nistor. Acelaşi Dan Nistor a executat lovitura de la 11 metri, iar Târnovanu a respins în prima fază, mingea a ajuns tot la Nistor, care a şutat în colţul opus, însă Târnovanu a revenit şi a prins. Până la pauză, Alhassan a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 22, iar la cabine s-a intrat cu scor alb.

La reluare, FCSB a pus presiune pe poarta gazdelor, dar nu a reuşit şă marcheze. Clujenii au echilibrat jocul şi l-au pus la încercare pe Târnovanu, dar scorul a rămas 0-0.

FCSB conduce în clasament cu 55 de puncte, având un avans de şapte puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund. Universitatea Cluj este pe locul 8, cu 34 de puncte.

  • U CLUJ: Gorcea - Chipciu, Masoero, Thallison, Roger - M. Rus (R. Silaghi 59), G. Simion (Doukoure 59), Bic (Fossati 85) - Nistor (V. Gheorghe 76) – Anselmo (F. Ilie 85), D. Popa. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu (Antwi 46), Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic - Lixandru, Şut, Alhassan (Luis Phelipe 46) - Oct. Popescu (Radaslavescu 76), Olaru, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Afla mai multe despre: fcsbbecalioctavian popescu 

viewscnt
Articole similare