Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gigi Becali l-a dorit, a vorbit cu oamenii din club". Cum l-a pierdut FCSB pe atacantul transferat de CFR Cluj: "Nu-i puteam bloca visul"

"Gigi Becali l-a dorit, a vorbit cu oamenii din club". Cum l-a pierdut FCSB pe atacantul transferat de CFR Cluj: "Nu-i puteam bloca visul"

CFR Cluj

Comentarii

Gabriel Debeljuh (23 de ani) a fost unul dintre cei mai doriţi atacanţi din Liga 1 din acest sezon, iar CFR Cluj a venit cu oferta care a convins-o pe Hermannstadt să-şi cedeze golgheterul.

Anamaria Prodan a dezvăluit că actuala campioană a României a oferit o sumă pe placul conducerii lui Hermannstadt şi că inclusiv Gigi Becali a dorit să-l aducă pe croat la FCSB. Se pare că omul de afaceri a oferit un preţ sub cel propus de campioana României: ”Toată lumea este mulţumită de transfer. Nu-i puteam bloca visul lui Gabriel. A ajuns la CFR, club care joacă Champions League, este un jucător care şi-a făcut datoria faţă de Hermannstadt.

Jucători vin şi pleacă, nu poţi să-i blochezi, să ceri sume fabuloase, pentru că nu vor mai juca niciodată cu aceeaşi dorinţă şi plăcere. Gigi Becali l-a dorit, a vorbit cu oamenii din club. Eu am anunţat că am şi altă ofertă pentru că aşa este normal. Am mers pe oferta de la CFR Cluj. Ştiam ce doreşte clubul, am cerut o anumită sumă, pe care CFR a onorat-o”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

Gabriel Debeljuh a marcat 12 goluri în Liga 1 şi unul în Cupa României în acest sezon, cifre care l-au propulsat spre primul club important din cariera sa, la seniori. 

De-a lungul carierei, croatul cotat la 700.000 de euro a mai jucat la grupele de juniori ale lui Torino, Piacenza, Mantova, Este şi Hermannstadt. 

FCSB şi U Craiova l-au dorit pe Gabriel Debeljuh

Universitatea Craiova l-a văzut pe Debeljuh ca pe o rezervă foarte bună pentru Koljic, ţinând cont de faptul că problemele lui Mihai Roman II cu inima îi fac viitorul să fie incert. Şi Gigi Becali şi-a manifestat interesul, deşi îşi doreşte să încheie perioada de mercato cu investiţii minime şi l-a achiziţionat deja pe Sergiu Buş de la Gaz Metan.

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhcfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare