Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a ironizat pe noul antrenor al CFR-ului. ”E posibil Mandorlini ăsta să ia o mandolină să cânte mai bine”

Gigi Becali l-a ironizat pe noul antrenor al CFR-ului. ”E posibil Mandorlini ăsta să ia o mandolină să cânte mai bine”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a despărţit de Dan Petrescu, cel care a fost prezentat oficial la Jeonbuk, în Coreea de Sud. După ce au existat informaţii despre numirea lui Cristiano Bergodi la CFR Cluj, ardelenii l-au ales pe conaţionalul său, Andrea Mandorlini, ultima dată la Mantova, în Serie C.

Andrea Mandorlini a mai pregătit-o pe CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 - septembrie 2010 şi a câştigat o Cupă a României şi un titlu în Superligă. Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, nu se teme de mutarea făcută de rivala din Gruia şi este de părere că, italianul nu va mai avea performanţele pe care le-a realizat pe banca CFR-ului cu mai mult de un deceniu în urmă.

Gigi Becali l-a ironizat pe noul antrenor al CFR-ului. ”E posibil Mandorlini ăsta să ia o mandolină să cânte mai bine”

”Eu cred că nu o să mai fie aşa cum a fost până acum. E posibil Mandorlini ăsta să ia o mandolină (n.r. instrument muzical) să cânte mai bine cine ştie ce melodii să inventeze”, a declarat Gigi Becali.

CFR Cluj crede că a dat lovitura cu Mandorlini! "Fotbalul românesc nu prea a avut antrenori cu asemenea CV"

Cristi Balaj a explicat de ce a fost ales antrenorul italian, iar CFR Cluj a mizat inclusiv pe nivelul la care a antrenat. Andrea Mandorlini are 122 de meciuri ca antrenor în Serie A şi 242 în Serie B. 

Spezia, Atalanta, Bologna, Sassuolo, Verona sau Genoa sunt cele mai importante echipe din cariera sa, iar miercuri e aşteptat la Cluj pentru a semna cu CFR. 

"Pe 15 iunie ne reunim, mai puţin cei nouă jucători de la naţionale. E cum am explicat cu antrenorul. După ce a reziliat Dan Petrescu, am apăsat acceleraţia, ne-am concentrat pe un singur antrenor, chiar dacă aveam variante de rezervă.  Am început să purtăm discuţiile cu Mandorlini, care în principiu e de acord. Nu întâmplător miercuri seara e aşteptat la Cluj şi urmează să avem discuţii detaliate, să le punem pe hârtie. Până nu semnăm, nu avem nimic special. Ne-am consultat cu el, l-am informat despre reunirea lotului, cantonamentul, meciurile amicale şi aşa mai departe. 

Am avut nevoie de un antrenor care cunoaşte sau a mai fost implicat în fotbalul românesc, care a avut rezultate, un antrenor care are un CV bun. Are 150 de meciuri antrenate în Serie A. Are cifre şi în Serie B şi e un antrenor care are baza de pregătire şi şcoala italiană Coverciano. 

Echipa CFR-ului arăta diferit în mandatul lui faţă de cum arată acum. Trebuie să recunoaştem şi să facem diferenţa între inactivitatea unui jucător şi cea a unui antrenor. Ar fi fost o problemă dacă nu se mai uita la meciuri sau la fotbal. 

Fotbalul românesc nu prea a avut antrenori cu asemenea CV. Nu e uşor să antrenezi atâtea meciuri, atâtea echipe şi să ai un CV atât de stufos. 

Nu prea am avut antrenori de nivelul lui în România. Să-mi mai daţi un antrenor din România care a mai antrenat 150 de meciuri în Serie A. Nu suntem nici Real Madrid sau Barcelona, ca să ne permitem orice", a declarat preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, pentru Orange Sport. 

 

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicfrfcsb 

viewscnt
Articole similare